oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Euforia Przed Wyjsciem?, Pytanie
ziomas
post 27.12.2007 - 00:49
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Moja przygoda z OOBE zaczęła się około dwóch lat temu... wtedy OOBE znaczyło dla mnie tyle co jakaś ciekawostka. Wyjście z ciała powróciło około rok później- pierwsze próby itp. Jedną próbę przygotowałem niemalże idealnie (tzn zgodnie z tym co wyczytałem w internecie)- pisało, ze potrzeba dużo energii, więc wypiłem dość mocną kawę; pisało zeby zrobić to w zaciemnionym pomieszczeniu, więc zacząłem robić to pod wieczór. Tak jak wyczytałem- duze skupienie na oddechu itp. Po około pół godziny wpadłem w coś w rodzaju euforii (zacząłem sie uśmiechać sam do siebie :P)... niby uczucie przyjemne, ale jednak wolałbym wyjść w końcu z tego ciała(Chciałbym zaznaczyć, ze nie jeszcze nie udało mi się wyjść...)
No dobra tyle sie napisałem (jak już doczytałeś do tego momentu to dzięki :)) A teraz pytania:
Czy tą euforie mógłbym nazwać "przedwyjściową"?
Czy takie coś może mieć jakikolwiek związek z wychodzeniem z ciała?
I trochę mniej związane z tematem:
Mam taką płytę
KOD
http://alfaton.pl/alfasynhrotheta5hz-p-97.html

i tak sobie myśle... czy ktoś to ma; i czy ewentualnie to moze pomóc w osiągnięciu oobe?

Pozdrawiam :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Szopen
post 27.12.2007 - 11:29
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Może nieświadomie się naćpałeś? (ta twoja euforia) :D:D

Kawa, hmm to raczej nie o taką energię chodziło w internecie :)

AD1 pytanie: myślę że to jednak było działanie tek mocnej kawy, przeenergetyzowałeś się :)
AD2 pytanie: hmm nie wiem :|, nigdy wcześniej nie miałem, nie słyszałem o czymś takim. No dobra raz zrobiło mi się dosyć śmiesznie jak mój NP rzucił we mnie puszką żebym nie zasypiał :D, ale to było coś w rodzaju pomocy, a rozśmieszyła mnie sama sytuacja. (patrz. mój notatnik [jak chcesz wiedzieć o tym więcej])
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park