|
Hmm, o kurcze. Długo się zastanawiałem. Ejjj no co Wy tacy poważni:) Nikt nie chce sobie polatać? oki
1.Bo chcę uprawiać astralny sex.------kiedyś tak, teraz raczej nie, hmm, jest mi to obojętne 2.Bo fajnie jest sobie polatać.----------o tak to jest to!!!!!!!!!!! :) 3.Bo potem pochwalę się znajomym że wychodze z ciała.--------już się chwaliłem hehe, patrzyli na mnie jak na obłąkanego, więc ta opcja odpada:) 4.Po prostu bo fajnie by było wyjść z ciała.--------------hahahhahahahahhaha
5.Bo szukam prawdy a drogą do jej poznania jest OBE.--------------to nie tak. Drogą do poznania prawdy jest nie tylko oobe?
Szukasz prawdy? Hmmm, więc jej nigdy nie znajdziesz(to nie ja mówię, tylko jakiś głos w mojej głowie hehehe:)). Szukając prawdy dajesz sygnał, że jej nie znasz. A wszechświat daje Ci to co wybierasz. Yes szukasz prawdy, tak jest, to prawda hehehe:). Szukasz:) A czym jest prawda? Co jest ostateczną prawdą? Czy istnieje ostateczna prawda? Hmmmm. Co jest ważniejsze? Wiedza czy miłość? Co Ci po wiedzy jeżeli nie masz miłośći? Więc co jest tą ostateczną prawdą? Miłość?
Hmmmm Miłość
Reszta jest zabawą. Oobe jest dla mnie zabawą. Bo żyjemy po to żeby się radować, wyrażać miłość. Szukanie prawdy? Hihihih, nic nie trzeba szukać:), to wszystko jest w nas, trzeba sobie przypomnieć.
Za głęboko siedzimy w tym Matrixie, w iluzji:)
PS.> Przepraszam, za ten pokręcony tekst ale ostatnio nie poznaję samego siebie hihihi. Pozdrawiam
|