oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Alternatywa Dla WiĘŹniÓw???????
gucio
post 22.09.2006 - 19:22
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

czesc. taka wlasnie mysl przyszla mi do glowy jesli pomyslec o tym komu takie cos moze sie przydac. hmm sam nie wiem czemu byc moze dla tego ze kiedys sam wszedlem w konflikt z prawem. to nie bylo nic takiego ale jednak. nie jestem jednak przestepca, nie wiem czy to co pisze ma sens i czy spotka sie z zaakceptowaniem a jesli administratorom sie to nie spodoba to niech to co napisalem usunie. jak myslicie kazdy ma do tego prawo? do obe oczywiscie. to przeciez daje pewnego rodzaju wolnosc a ci ludzie sami sa sobie winni i aby pozbawic ich wolnosci siedza w wiezieniach. teraz takie cos? czy ktos juz wczesniej do tego tematu probowal sie ustosunkowac? albo wpadl na to? jesli kogos w ten sposob obrazam to przepraszam.
pozdrawiam.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
OOOOOOO
post 29.12.2007 - 17:24
Post #2

Guests

Doznania poza ciałem, czy mogą być alternatywą dla więźniów?
TAK. Zdecydowanie TAK. W wiÄ™zieniu panuje nuda, a jednoczeÅ›nie jest Å›ciÅ›le uregulowany rytm okoÅ‚o dobowy. Czyli pobudka o 6.00, zaprawa, spacer, posiÅ‚ki w regularnych odstÄ™pstwach czasowych, zajÄ™cia resocjalizacyjne z wychowawcami, a to wszystko co do minuty wpisane w zegar tarczy. To sprzyja każdym ćwiczeniom, również doskonalÄ…cym umysÅ‚, reżimie treningowym, który jest nieodzownym elementem sukcesu w każdej dziedzinie rozwoju, jakim jest również trening duchowy. Po za tym w wiÄ™zieniu dochodzÄ… emocje, ich kumulacja, którÄ… można zaprzÄ™gnąć do pracy nad poszerzaniem autoÅ›wiadomoÅ›ci. Uczucia które skazanemu chodzÄ… po gÅ‚owie i sercu spÄ™dzajÄ…c sen z powiek można zaprzÄ™gnąć jako energiÄ™. ObsesyjnÄ… energiÄ™ potrzeby wolnoÅ›ci. Wówczas podróże poza ciaÅ‚em stanÄ… siÄ™ odskoczniÄ… od wiÄ™ziennego zniewolenia, a przy Å‚udzie szczęścia mogÄ… definitywnie odmienić stan Å›wiadomoÅ›ci skazanego. Wówczas nie tylko stanie siÄ™ on zresocjalizowany z dnia na dzieÅ„, ale i widok krat okiennych odczyta tylko jako element wystroju zewnÄ™trznego Å›wiata widzianego jego fizycznymi oczami…
OOOOOOO

http://www.obemaniak.pl
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park