oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> niefizyczne oddychanie
flyer
post 14.02.2007 - 11:21
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

co sie dzieje jak sie oddych w czasie obe? ja w moich obe nie oddycham i nie czuje takiej potrzeby ale dzisiaj przypadkowo to zrobilem. za pierwszym razem zrobilem tylko jeden oddech ale za drugim chcialem sobie odbijac sie od sufitu i podlogi i zaczolem sie coraz bardziej bujac i mimowolnie zaczolem oddychac w rytm tego bujania. poczulme sie zle jakbym odlatywal a przeciez juz odlecialem :). nie polecam robienia tego. ale co sie w takim wypadku dzieje? oddycham jaka s energia czy co?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Ketrab
post 25.02.2007 - 13:57
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Jeżeli już mowa o oddychaniu, to jest dobry sposób na wejście w trans ,przez całą relaksację oddychaj przez nos ( krótkie oddechy) nie skupiaj swojej uwagi na oddechu wpatruj się w ciemność i tak po okło 30 minutach gdy poczujesz się niedotleniony zrób z 10 bardzo głebokich oddechów przez usta(ziewnij sobie nawet(: ) po tym powienieneś wejsc w "lekki" trans
który wystarczy pogłębić ,nie stosuje tego przy metodzie 4+1 bo efekty przychodzą (u mnie) po okolo 15 minutach ,używam jej gdy próbuje wejśc w trans gdy połoze się spać ,
u ciebie moze to przyjść szybciej,póżniej lub wcale ,czasami mi też się nie udaje,ważnie by przy tym ćwiczeniu nie poruszyć ciałem przy robieniu oddechów przez usta
pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park