Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> oobe i duchy
joannajasko
post 22.02.2007 - 16:11
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 559

Moze slowo duchy nie jest tu odpowiednie, ale mam pytanie, czy jak myslicie intensywnie, cwiczycie itd. obe to czy czesciej snia Wam sie umarli? Ja jak tylko zaczynam myslec o obe (nie mowie juz o intensywnych cwiczeniach) to mam mnostwo snow o umarlych i dzieja sie one w rzeczywistym czasie i miejscu, ale we snie. Nie sa to swiadome sny, ale to, ze akcja jest dokladnie tu i teraz, gdzie jestem daje mi duzo do myslenia. Joanna
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Pyrokar1990
post 25.02.2007 - 15:10
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 473

Śnienie o oobe a oobe to cos innego i ciesze sie ze zdajecie sobie sprawe z roznicy miedzy nimi. Natomiast odbiegamy od tematu. Chetnie bym sie zaglebil w ta sprawe z "umarlymi", moze bym pomogl, cos wyjasnil, ale bym potrzebowal wiecej szczegolow. Ilu ich jest, czy znasz ich, czy cos cie z nimi wiazalo oraz (wiem ze to zabrzmi troche nieuprzejmie ale) czy nie ogladasz za duzo filmow (sorki, ale trzeba sie upewnic ze ci umarli nie sa po prostu projekcja twojej wyobrazni). Jak napiszesz cos wiecej to chetnie to przedyskutuje. A co do mnie to nie miewam obrazow umarlych podczas snu.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic