oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Jak to jest?
Backslider
post 04.12.2006 - 14:52
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Mam bardzo wazne pytanie i licze na wasza odpowiedz.

Otoż, czy w astralu mozna sie ubrac? jest sie nagim? czy jest sie w tym ubraniu w jakim wchodzi sie do astralu?

Bardzo prosze o odpowiedz

Pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
OOOOOOO
post 30.12.2007 - 17:39
Post #2

Guests

CYTAT(Backslider @ 04.12.2006 - 14:52) *
Mam bardzo wazne pytanie i licze na wasza odpowiedz.

Otoż, czy w astralu mozna sie ubrac? jest sie nagim? czy jest sie w tym ubraniu w jakim wchodzi sie do astralu?

Bardzo prosze o odpowiedz

Pozdrawiam

Ciuchy w Astralu,
Uwielbiam takie pytania. Proste i konkretne, a co najważniejsze poruszające ważną kwestię. Odpowiedź:
W astralu lepiej się nie ubierać. Choć można, bez problemu wdziać na siebie jakieś leżące fatałaszki, żaden problem, najwyżej nie ubierzesz ich do końca i będziesz łaził z przyklejonym do pleców, tudzież tyłka ciągnącym się za tobą płaszczem. Lepiej uczynić zupełnie coś przeciwnego, czyli mając na sobie ubranie, delikatnie, powtarzam: delikatnie, by ustrzec się ewentualnego cofnięcia do ciała, zdjąć je i zwiedzać astral nago. Dlaczego? Otóż zdejmując z siebie ubranie jakimś trafem poprawiasz dostrojenie. Po prostu pozbywasz się resztek energii z płytkich, wstępnych faz. Tak już jest i metoda ta skutkuje nie tylko u mnie, ale i u innych lotników, wiec jest uniwersalna dla wszystkich. Proszę bardzo jest twoja. Leć w te pędny do astrala i sprawdź. Tylko delikatnie ściągaj ciuszki-fatałaszki. Zobaczysz jak dostroisz sobie zmysł niefizycznego czucia. Dalekich lotów!

OOOOOOO

http://www.obemaniak.pl
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park