Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Przygotowanie do wyjśćia, Przygotowanie energetyczne do wyjścia.
Dariusz
post 26.02.2007 - 14:47
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 591

Nie zauważyłem żadnej wypowiedzi na temat, ze do wyjścia powinniśmy być dobrze przygotowani pod względem energetycznym. Jedną z metod jest oddychanie przez dłuższy czas czystym powietrzem / 5 - 10 min /.
Jeden z uczestników forum wspominał o oczyszczeniu i uruchomieniu czakr. Jest to bardzo dobra metoda ale do tych wirów energetycznych przyczepiają się bardzo często różne paskudne byty. W stanie wyjścia ilość energii na dłuższy spacer może być za mała. Te byty traktują te nasze miejsca energetyczne jako idealne miejsca pożywienia energetycznego i następuje ograniczenia w przepływie energii. Im człowiek jest bardziej rozwinięty duchowo to ulega zmianie jakość przepływu energi w czakrach i zwiększa się ilość głodnych bytów.
Postaram się innym razem sprawdzić energetykę kogoś przed i po wyjściu.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
kayotek
post 26.02.2007 - 15:13
Post #2

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 593

Czy, biorac pod uwage ze na wszystko w oobe mamy wplyw, nie moglyby pomoc wszelakiej masci amulety? Ja mam pierścień atlantów, noszę go i wierze, że dziala(t.j. wytwarza tarcze, wspomaga energetyzację, i w ogole cuda niewidy:P) Myślę że gdy uwierzysz że te male wampiry nic ci nie zrobią, to nic ci nie zrobią.
..ewentualnie mozesz je zlapac, wytresować, i kazać zdobywać energię dla ciebie :P
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic