|
|
31.12.2007 - 20:26
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
i żyłam w tej nieświadomości jakieś 9 miesięcy!
|
|
|
|
![]() |
31.12.2007 - 23:31
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
O Tym samym pomyślałam. ;]
Więc jak to było? Opowiedz coś więcej, chwilowe, jakieś dłuższe. Jak to się stało? No sama poczujesz co trzeba powiedzieć. :) |
|
|
|
01.01.2008 - 12:10
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
O Tym samym pomyślałam. ;] Więc jak to było? Opowiedz coś więcej, chwilowe, jakieś dłuższe. Jak to się stało? No sama poczujesz co trzeba powiedzieć. :) Jak to było? A tak, ze 9 miesiecy temu obudzilam sie pewnego poranka i lezalam 3 godziny w lozku cwiczac OOBE, kiedy nagle poczulam ze lapie mnie paraliz, a potem zoabczylam swoj pokoj, ale od tyłu (od strony swoich fizycznych plecow), a potem znalazlam sie na korytarzu. A jeszce potem, sama i nie wiem czemu, przerwalam swoja "wizję" (chyba cos mnie zaswedzialo i musialam sie podrapac). Nie wiem dlaczego, ale przez 9 miesiecy zylam w przekonaniu ze to byl jakis stan hipnozy z wizjami, a wczoraj omawiajac temat z pewna zaznajomiona w temacie osoba dowiedzialam sie, ze mialam OOBE! Oczywiscie wam opowiedzialam tak w skrocie, bo nie mam dzis weny na rozpisywanie sie, ale tej osobie przedstawilam wszystko nieco dokladniej:) ... ale jaja :D |
|
|
|
profesjonalistka846 Dziś Się Dowiedziałam, że Miałam Oobe 31.12.2007 - 20:26
szopen93 Może coś tak więcej powiesz?
Bo jak na razie to... 31.12.2007 - 21:02
kelme Mam nadzieje ze jak bedziesz w ciazy to nie bedzie... 31.12.2007 - 21:32
Majster Połowa polaków nie zdaję sobie sprawy z tego, �... 01.01.2008 - 12:08
grzee coś mi tu nie gra z tym że wszystko przerwałaś... 01.01.2008 - 12:18
Draq Profesjonlaista a jaka to różnica? Gdybym Ci pow... 01.01.2008 - 14:01![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |