oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Dziś Się Dowiedziałam, że Miałam Oobe, po miesiącu ćwiczeń
profesjonalistka...
post 31.12.2007 - 20:26
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

i żyłam w tej nieświadomości jakieś 9 miesięcy!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
PPPX
post 31.12.2007 - 23:31
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

O Tym samym pomyślałam. ;]

Więc jak to było? Opowiedz coś więcej, chwilowe, jakieś dłuższe. Jak to się stało? No sama poczujesz co trzeba powiedzieć. :)

+Quote Post
profesjonalistka...
post 01.01.2008 - 12:10
Post #3

Członek Rodziny

CYTAT(Cinka @ 31.12.2007 - 23:31) *
O Tym samym pomyślałam. ;]

Więc jak to było? Opowiedz coś więcej, chwilowe, jakieś dłuższe. Jak to się stało? No sama poczujesz co trzeba powiedzieć. :)

Jak to było?
A tak, ze 9 miesiecy temu obudzilam sie pewnego poranka i lezalam 3 godziny w lozku cwiczac OOBE, kiedy nagle poczulam ze lapie mnie paraliz, a potem zoabczylam swoj pokoj, ale od tyłu (od strony swoich fizycznych plecow), a potem znalazlam sie na korytarzu. A jeszce potem, sama i nie wiem czemu, przerwalam swoja "wizję" (chyba cos mnie zaswedzialo i musialam sie podrapac).

Nie wiem dlaczego, ale przez 9 miesiecy zylam w przekonaniu ze to byl jakis stan hipnozy z wizjami, a wczoraj omawiajac temat z pewna zaznajomiona w temacie osoba dowiedzialam sie, ze mialam OOBE!

Oczywiscie wam opowiedzialam tak w skrocie, bo nie mam dzis weny na rozpisywanie sie, ale tej osobie przedstawilam wszystko nieco dokladniej:)

... ale jaja :D

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park