oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> relaksacja
Dominikoobe
post 30.01.2007 - 13:51
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Prosze Was abyście napisali jakim sposobem najczęściej sie relaksujecie i jeślli możecie to podajcie link albo coś innego gdzie bedzie ten wasz sposób opisany.Pozdro dla wszystkich zajmujących sie oobe i pomagających mi w osiągnięciu tego stanu przez porady na forum:D
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
OOOOOOO
post 02.01.2008 - 21:40
Post #2

Guests

CYTAT(Dominikoobe @ 30.01.2007 - 13:51) *
Prosze Was abyście napisali jakim sposobem najczęściej sie relaksujecie i jeślli możecie to podajcie link albo coś innego gdzie bedzie ten wasz sposób opisany.Pozdro dla wszystkich zajmujących sie oobe i pomagających mi w osiągnięciu tego stanu przez porady na forum:D

Relax,
Na dobrą sprawę, tak się głębiej zastanowić nad tym wszystkim, to ja osobiście nie relaksuję się, a przynajmniej nie stosuję mentalnych wycznów w tym kierunku. Najnormalniej w świecie kładę się w pozycji „czujnej-wygodnej” około 5rano po procedurze 4+1 lub 5+0,5 i czekam sobie. Oczy zamknięte i zamieniam się w biernego obserwatora zdarzeń. Jak czuję, że zasypim, to skupiam się na odliczaniu od 100 do 0 co dwa, bądź na odczuciach płynących z dłoni i spoczywającego ciała w kórym jeszcze jestem. Ewentualnie zmieniam pozycję na bardziej niewygodną, tudzież spinam się umysłem świdrując ciemność pod powiekami. Niekiedy podgłaśniam synchro-dźwięki. Czyli w moim przypadku raczej walczę ze snem, a nie staram się uzyskać i wymusić głęboki relaks. Wówczas, jeżeli uda mi się przebić do Poza, wlatuję odrazu na głęboką, zayebistą fazę...
OOOOOOO

http://www.obemaniak.pl
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park