oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> drgawki?
Mateusz8888
post 28.02.2007 - 16:49
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

drgawki? czy zwykle objawy relaksacji? Witam. Jestem nowy o oobe wiem dopiero kilkanaście dni postanowiłem poszukać coś w internecie i udało się ;) znalazłem tę stronke. ćwiczę (ponad tydzień) relaksację i wg. mnie widać postępy. dochodzę do takiego momentu ''drgawek'' za kazdym razem to samo... od kilku dni nic się nie zmienia tzn moje pytanie co powinienem robić podczas ''drgawek''??. Raz mi się przytrafiło (przy pierwszej próbie relaksacji) że po paru minutach drgawki ustały i poczułem jak moje ciało wygina się w różne strony... co to było?? z gory dzieki za odpowiedz a jak by co to proszę mnie skierować do odpowiedniego tematu ;)

ooh był bym zapomniał! Tak btw. to co by się stało gdyby podczas oobe ktoś nas ''gwałtownie'' obudził? pozdrawiam - ;) Mateusz8888
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Pyrokar1990
post 28.02.2007 - 18:15
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

Nie jestem pewien ktory to dokladnie temat, ale to juz bylo :D. To wyginanie ciala to bylo uczucie jak wychodzisz z ciala. Gdybys to podtrzymal troche dluzej to pewnie przeszedlbys dalej, ale nie martw sie, bo kazdy kiedy przechodzi do nastepnego etapu w oobe jest tym tak przejety lub przestraszony, ze natychmiast przerywa :D.

Co do tego co by sie stalo, gdyby ktos nas obudzil... hmm.. no coz, uwazam, ze albo bysmy sie po prostu obudzili, albo bysmy tego nawet nie poczuli i byli w oobe dalej. Nie jestem w tym ekspertem i nie przydazylo mi sie nigdy cos takiego.

A Jacoobsona (przepraszam jesli zle napisalem nicka) na pewno zmartwi ze 666 uzytkownik juz sie zarejestrowal :PP.

+Quote Post
Mateusz8888
post 28.02.2007 - 19:01
Post #3

Gość Rodziny
*

no to fajnie tylko podczas tego wyginania... USNOLEM xD ale to byla wogole 1 proba z oobe ;) no nic proboje dalej ale nadal niewiem co robic podczas drgawek ;P czekam na odpowiedzi :D

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park