Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Przygotowanie do wyjśćia, Przygotowanie energetyczne do wyjścia.
Dariusz
post 26.02.2007 - 14:47
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 591

Nie zauważyłem żadnej wypowiedzi na temat, ze do wyjścia powinniśmy być dobrze przygotowani pod względem energetycznym. Jedną z metod jest oddychanie przez dłuższy czas czystym powietrzem / 5 - 10 min /.
Jeden z uczestników forum wspominał o oczyszczeniu i uruchomieniu czakr. Jest to bardzo dobra metoda ale do tych wirów energetycznych przyczepiają się bardzo często różne paskudne byty. W stanie wyjścia ilość energii na dłuższy spacer może być za mała. Te byty traktują te nasze miejsca energetyczne jako idealne miejsca pożywienia energetycznego i następuje ograniczenia w przepływie energii. Im człowiek jest bardziej rozwinięty duchowo to ulega zmianie jakość przepływu energi w czakrach i zwiększa się ilość głodnych bytów.
Postaram się innym razem sprawdzić energetykę kogoś przed i po wyjściu.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Elfkropka
post 28.02.2007 - 23:46
Post #2

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 672

Słyszałam, czy czytałam gdzieś w książce R.Bruce'a o specyficznym działaniu czosnku, no i jestem przekonana że to działa! Demonki albo larwy przyklejają sie kiedy wytwarza sie duza ilosc energi np przy wyjsciu z ciała i ponoc najbardziej do stóp i czakry korony, nacieram sobie stopy czosnkiem i kłade kilka plasterków nad głową obok łóżka tak żeby był aromat bo demonki nie lubią czosnku ;)) Zauważyłam ze poprawiła mi sie jakość snów to znaczy pamietam wszystko co mi sie sniło a dzisiaj w nocy miałam świadomy sen i sobie latałam :))))))
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic