Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Dlaczego tak sie dzieje ?
Pshemo
post 21.02.2007 - 17:46
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 383

Czemu jak wychodze z ciała to czasem mi coś sie nie zgadza z rzeczywistością? np. w pokoju miałem 2 telewizory albo kolezanka była w moim domu ;/ to nie pasuje. a tak wogóle udało mi sie zrobić w ciagu jednej nocy 3 razy OOBE!!!!!!! boskie! mówie serio nie jestem małym zasmarkanym małolatem co wymysla bajki :p Pozdrawiam!
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Max537
post 05.01.2008 - 15:10
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2479

CYTAT(wlosi @ 05.01.2008 - 13:21) *
Max 357

Mysle, ze ludzkosc bylaby o niebo piekniejsza, gdyby nie odrzucila swojego prawdziwego pochodzenia i nie zawladnela nimi chec rywalizacji, posiadania i ekspansji :)

Zgadzam sie z tobą że żyło by sie nam lepiej w harmonii, ale to że człowiek jest chciwy i nierzadko egoistyczny to nie wina postępu.

Silverka Nie chodzi mi oto aby udowadniać ale oto aby wskazać taką możliwość że oobe jest możliwe.

Kiedyś twierdzono że człowiek nie może latać że to jest niemożliwe, ale znalazły sie osoby które twierdziły że jest to możliwe. Zaczeły badania w tym kierunku. Ludzie sie z nich śmiali. Ale z czasem gdy ci szaleńcy zaczeli przedstawiać wyniki swoich badań to niedowiarkowie zaczeli powątpiewać czy oby na pewno to oni mają racje. A za jakiś czas powstał samolot.

Bez badań będziemy stali w miejscu.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic