|
|
28.02.2007 - 21:52
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam!
Jestem nowy jak widać :) i na początek mam pare pytań. Ale najpierw powiem co i jak :) Mam 17 lat, o OOBE dowiedziałem sie dokładnie dzisiaj około godziny 17 :P bardzo mnie to zainteresowało więc teraz pisze :) Ok czas na pytania: -Czy to jest niebezpieczne ? pytam sie ponieważ nieraz mam różne niepokojące myśli -Czy słyszy sie jakieś głosy podczas wchodzenia w ten stan ? Bardzo nie lubię takich sytuacji ponieważ nieraz tak miałem. Śpie sobie sam w pokoju i słysze jakieś głosy tak jakby ktoś sie obok mnie znajdował. i wypominał mi coś co złego robie a gdy otwieram oczy nikogo już nie słyszę. Przez takie coś nie spie w nocy bo się po prostu boje :P -Gdy będe próbował wyjść dzisiaj w nocy z ciała to czy będe coś odczuwał ? chodzi mi o jakieś uczucie, mrowienie (ktoś mówił o tym)? i może dajcie mi jakieś porady na początek :) Narazie chyba tyle :) P.S najlepiej jak by ktos zagadał do mnie na gg i mi wszystko powiedział :P GG: 9622311 |
|
|
|
![]() |
01.03.2007 - 08:16
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Sobek teamt był poruszany kilkanaście razy na tym forum ,jak wchodziles w ten dział to chyba było napsiane "przeczytałeś Sugiera.Moena,Monroe i masz jescze jakeiś pytania"
a wiedz że w tych książakch napewno znajdziesz odpowiedzi na wyżej zadane pytania ,nie muszisz czytać wszystkich przeczytaj tylko "Miłośc i wolnośc poza ciałem" D.Sugier Odpowiem ci z Grubsza na twoje pytania: Obe nie jest niebezpieczne ,choć do końca nie zostało to zbadane ,ludzie z slabym sercem mogą miec problemy,Bicie serca drastycznie spada,tak samo oddech więc wiesz czym to grozi.Te dzwiekii co szłyszysz to Hipnagogi czyli takie halucynacje które tworzy nasz mózg przed zasnięciem ,mogą to być dzwieki lub obrazy,objawaiją się przed zasnięciem i krótko po , nie bój się ich bo zaraz znikną,wchodząc w stan alfa mozesz wałsnie doznać wibracji lub hipnagog lub paralizu sennego pamiętaj najgorsze czo mozesz zrobić to czuć lęk do tego,jeśli szłyszysz głosy lub dzwieki to wsłuchuj się w nie lub wpatruj moze przejdziesz w LD ,Chcesz dobre rady to masz .............powodzenia |
|
|
|
SobeK Pare Pytanek 28.02.2007 - 21:52
daywalker A wiec tak,
-Czy jest to niebezpieczne? Z cala pe... 04.03.2007 - 05:29
kinrokkuba Jeśli to wszystko jest prawdą to fajnie, ale ja ... 26.01.2008 - 19:43
ImmortalPL mozecie wszyscy skonczyc z nauka!!!
Po... 26.01.2008 - 20:24
szopen93 Teraz ja:
Dziwie się, ze nikt o tym jeszcze nie w... 27.01.2008 - 14:27
bosik immortal ty sie zastanow co mowisz o boguCYTATPomy... 03.07.2008 - 13:40![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |