Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Straszne Obe
flyer
post 03.05.2007 - 21:34
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 248

czy mieliscie kiedys straszne obe? czy spotkalo was cos czego sie wystraszyliscie? mieliscie czasem momenty ze mysicie ze juz nie uda sie wrocic do ciala? czy poza cialem moze nas spotkac cos strasznego?

wiem ze wiele ludzi sie boi wyjscia ale boja sie tylko samego wychodzenia a potem juz nie. a czy mieliscie kiedys tak ze balisciesie nawet jak wyszliscie?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
OOOOOOO
post 05.01.2008 - 18:42
Post #2

Guests

CYTAT(flyer @ 03.05.2007 - 21:34) *
czy mieliscie kiedys straszne obe? czy spotkalo was cos czego sie wystraszyliscie? mieliscie czasem momenty ze mysicie ze juz nie uda sie wrocic do ciala? czy poza cialem moze nas spotkac cos strasznego?

wiem ze wiele ludzi sie boi wyjscia ale boja sie tylko samego wychodzenia a potem juz nie. a czy mieliscie kiedys tak ze balisciesie nawet jak wyszliscie?

Czy miałem straszne OBE? Czy po wyjściu można się przestraszyć?
Pewnie że tak. Po drugiej stronie też odczuwa się emocje i to z potęgowaną siłą. Nie to co w ciele fizycznym. Przynajmniej tak jest u mnie. Może nie obecnie, bo od dłuższego czasu podchodzę do sprawy beznamiętnie, ewentualnie z uchachaną gębą, ale w początkach eksperymentowania miałem ostre jazdy i to nie tylko z dobrymi klimatami. Bywało różnie. Strach był nie do wytrzymania. Najczęściej w takich skrajnych przypadkach uaktywniał się MTJ. Przylatywał z pomocą by zdjąć ze mnie ciężar przytłaczających emocji. Normalnie czułem jak machał mi swoją wielką łapą nad głową. Fajt i lęk znikał. Tylko zaznaczam, to nie był taki sobie lęk, to była skrajna, z końca skali jaką można sobie wyobrazić, unieruchamiająca panika. Czego się bałem? Niczego konkretnego, po prostu wskakiwałem w taki chory klimat np. bo zauważyłem, że w kiblu, tu gdzie powinien być sedes, było wiaderko. Uświadamiałem sobie nagle, że jestem w Poza i popadałem w histerię, że coś mnie zaraz zje, nie wrócę do ciała i takie tam bzdety-kotlety. Czy ktoś się boi OBE/LD? - Wszyscy chórem: NIE !!! Czy ktoś pragnie OBE/LD? - Las rąk: ja chcę, ja chcę, ja chcę…
OOOOOOO

http://www.obemaniak.pl
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic