|
|
01.03.2007 - 07:08
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Czasami kiedy idę spać i leżę w łóżku udaje mi się usłyszeć rozmowy moich znajomych i nie tylko.
Nie dawno spróbowałem przekazać pewną wiadomość telepatycznie mojej mamie. Pytała się o coś. Popatrzyłem się jej w oczy i w myślach odpowiedziałem na zadane pytanie. Ku mojemu zdziwieniu otrzymała odpowiedź, ponieważ zadała pytanie czy dobrze myśli, że oto mi chodzi. To nie mój pierwszy przypadek. Klika razy wypróbowałem to na znajomych i w większości przypadków udało się im odebrać wiadomość telepatyczną. Ale oni jak i moja mama nie wiedzieli o tym, że chce im w ten sposób odpowiedzieć. |
|
|
|
![]() |
01.03.2007 - 08:21
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Jak dobry relaks złapiesz to nie ma problemu. Ja próbowałem się w to bawić z Pyrokarem. Nie wychodziło tak jak trzeba, ale to pewnie dlatego, że zaczynaliśmy relaks 5 min przed zaczynaniem przekazu^^. Kiedyś będzie trzeba to poprawić... Relaks jest najważniejszy...
|
|
|
|
LightRevan Telepatia ? 01.03.2007 - 07:08
Pyrokar1990 Nom jasna sprawa, że bedzie to trzeba poprawic :D... 01.03.2007 - 14:37
Quel Jedno jest pewne: "trenuj tę sztukę dla sam... 02.03.2007 - 22:37
SORROW Dokładnie tak ,jak mówisz . Chociaż ktoś spoz... 02.03.2007 - 22:46![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |