|
Raz mialam doswiadczenie w ktorym myslalam ze nie wroce do ciala. Dawno temu, w sumie moze z rok. Wyszlam poza gdy pociagnneli mnie NP. I w jednym z tych doswiadczen walsnie poszlam do jakeigos budynku, i psotkalam tam swojea jedna z opiekunek , pytalam o imie to wymienila rzad liter ktorych wogole nie zrozumialam. Potem przeszlam pzrez jedna ze scian, bylo mnustwo osobw tym domu, niektorzy wydawali sie znajomi inni nie , jedni sie ze mna witali mentalnie. Tam zobaczylam dawnego znajomego, bylm tak tym ucieszona, ze go widze ze myslalam ze skonczy sie OBE z emocji! Ale nie:))) bylo super. Spytalam go cyz moglby mi powiedziec imie to znowu rzad wyrazow i liter ale wychwycilam cos jak "Bode'a dziwne ale moze byc. OK. gadalam z nim telepatycznie i sie chichralismy co 5 minut :)) Czas wogole przestal istniec, wogole sie na nim nie skupialam. Nagle zaczal mi sie dluzyc, zpaomnialam calkowicie o ciele fizycznym, moglam tam zostac na wieki w jego towarzystwie. Potem spotkalam dwie dusze, ktorych niezbyt lubilam.. chociaz moze to i byla moja zla percepcja, ale nagle wtedy zapragnelam wrocic do ciala, ale zal bylo mi zostawiac Bodego. Myslalam ze jestem tam naprawde dluuuuuuuggooooooo. W rotce zaczelam odbierac od ciala fizycznego sygnaly, ale ledwo je czulam, ledwo. W koncu Np mi pomogli i wrocilam do ciala..ledwo..:)) to bylo pierwsze Obe gdy chcialam wrocic do ciala. dziwne bylo strasznie.. ale po nim mialam kilka dni radochy :)
|