|
|
25.02.2007 - 11:41
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
duzo czytalem na temat wibracji ale jakos tego nie moge zrozumiec i tu mam prozbe do kogos uprzejmego, niech ktos mi to wytlumaczy
|
|
|
|
![]() |
| OOOOOOO |
05.01.2008 - 15:19
|
|
Guests |
duzo czytalem na temat wibracji ale jakos tego nie moge zrozumiec i tu mam prozbe do kogos uprzejmego, niech ktos mi to wytlumaczy Wibracje raz jeszcze, tym razem jako zwarta esencja i kompendium wiedzy: Jest to fala energii przepływająca przez ciało zarówno fizyczne, jak i nie fizyczne, a w szczególności przez głowę, gdzie zawieszony jest punkt świadomości obserwatora zdarzeń, mająca częstotliwość od kilku do kilkuset herców, w subiektywny sposób odbierana jako falowanie, wstrząsy, wibrowanie, buczenie, piszczenie, a przy skrajnej częstotliwości jako uczucie ciepła lub gorąca. Występująca na styku dwóch, odmiennych częstotliwościach fazowania. Podczas przenoszenia świadomości z jednego stanu skupienia na inne. Przykłady kiedy mogą, ale nie muszą wystąpić wibracje: -podczas prób wyjścia bezpośredniego, czyli bez chwilowej utraty świadomości. -w okresie pierwszych wyjść z ciała. Wówczas wibracje często mają niską, nieprzyjemną w odbiorze częstotliwość, niekiedy budząca grozę u nowicjusza-fozawnika, gdyż nieprzyjemnie wzdrygają ciałem. -podczas uwalniania z kolejnych niefizycznych ciał, czyli w czasie prób przedzierania się na wyższe stany. -w czasie otrzymywania, lub uwalniania z siebie rote. -gdy dochodzi do wchłonięcia utraconego aspektu. -w czasie prób dojścia do orgazmu astralnego. -podczas prób zejścia do ŚRODKA. -i inne. Wibracje, stanowią niejako ubocznym skutek wyrównywania częstotliwości między wewnętrznym a zewnętrznym środowiskiem obserwatora i pamiętać należy, że nie koniecznie stanowią preludium do zmiany stany skupienia świadomości. Nie są kluczem, lecz ubocznym, towarzyszącym zjawiskiem. OOOOOOO PS: mała sugestia: dobrze by było, by któryś z moderatorów posklejał do kupy wszystkie podobne do siebie tematy. Unikniemy wówczas bajzlu, a co najważniejsze FORUM stanie się bardziej przejrzyste i czytelne. http://www.obemaniak.pl |
|
|
|
05.01.2008 - 22:35
|
|
|
zdrogi.blogspot.com Grupa: OOBE VIP Notatnik |
dodam jeszcze, że w rzeczywistości fizycznej zmianom świadomości również mogą towarzyszyć wibracje! Ja odczuwam je jako mrowienie albo ciepło na całym ciele. Tak samo w poza - po pewnym czasie wibracje ( o wysokiej częstotliwości ) odczuwa się jak przyjemnie rozchodzące się ciepło.
|
|
|
|
pawel171 Wirbacje 25.02.2007 - 11:41
ketrab Wibracje , Występują podczas transu, są spowod... 25.02.2007 - 12:07
Lukasz Bardzo utrudniaja koncentracje... jednak przybliza... 25.02.2007 - 22:24
pawel171 Ale w jakim momecie te wibracje wystepuja?? jeste... 28.02.2007 - 09:01
ketrab CYTAT(pawel171 @ 28.02.2007 - 09:01)... 28.02.2007 - 15:16
Cinka CYTAT(ketrab @ 28.02.2007 - 15:16) K... 06.01.2008 - 02:13![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |