oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Szczególy w LD, mój neizawodny sposób
SobeK
post 01.03.2007 - 09:31
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Witam!
LD mam praktycznie 3-5 dni w tygodniu. Nie wiem czemu albo bardzo łatwo mi to wychodzi.
Więc zdradze wam jak ja doświadczam LD.

1. Gdy śnicie zwracajcie uwagę na małe szczegóły.

(dzisiaj miałem sen w którym byłem w szkole i graliśmy w siatkówke gdy ją złapałem i rzuciłem zamieniła się w ptaka jastrzębia czy coś w tym stylu i odleciała. I wmówiłem sobie TO JEST SEN ! PONIEWAŻ TO JEST NIEMOŻLIWE! i od chwili wypowiedzenia tych słów mam kontrole nad swoim snem :)

i nie myślcie o sobie ponieważ w moim przypadku jak o sobie pomyśle to sen się robi niewyraźny i za chwile się budze.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
SORROW
post 02.03.2007 - 22:43
Post #2

Guests

Tak, "Eldziasz" to ciekawe określenie - wprowadzasz nowe terminy do polskiego języka ...hehe .
Ja z kolei jak już robię testy reala,to łapę się,że przeważnie w tym samym miejscu i to mi nie pasuje .Albo w pracy : siedzę zawsze przy biurku i wpatruję się w ten sam punkt na ścianie (wtedy stosuję metodę wpatrywania się w dłonie ) , albo w domu przed telewizorem i wtedy nie ma jakiejś zmiennej wprowadzającej coś innego ,nowego.Zawsze wiem,że zrobię test w chwili przemęczenia w pracy ,albo w chwili relaksu przed TV . Niestety nie mam za bardzo czasu/siły ,żeby wyjść gdzieś w plener i eksperymentować .Może na wiosnę to się zmieni .
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park