Astralni lokatorzy-zboki,
Czy istnieją źli opiekunowie? odp: absolutnie NIE.
Czy wielka włochata postać w brudnej koszuli i emitująca zimne wibracje strachu, często cuchnąca bo i takie są, to był twój MTJ? odp: kategorycznie NIE.
Dlaczego ją widzisz? Bo masz lekko strzaskaną barierę między realem, a poza. Stąd te błyski, popadanie w trans, zawieszanie i widoki na płytkie fazy.
Czy cię wyślą do czubków? NIE. Jeśli ci to nie utrudnia codziennej egzystencji.
Co to za istota? Lokator-strażnik niższych faz, astralny zbok, albo inna obran przez ciebie nazwa.
Co zrobić by się pozbyć włochatego intruza? Zarządać rozmowy. Nie poprosić a zarządać. Najlepiej wyjść całym sobą z ciała, nie tylko zmysłem wzroku, ale i pozostałymi zmysłami przy pełnej świadomości celu, jakim jest pozbycie się intruza, odbyć z nim krótki dialog na zasadzie: „żegnam!” Nie ma tu miejsca na generowanie miłości. Nic to nie daje, gdy byt jest duży. Kiedyś tak zrobiłem i przytuliłem się nawet z miłosić jakby to był mój brat. Nic z tego! Czułem jak tylko tracę siły, jak to coś wyssysa ze mnie energię ściska, sapie jak jakiś zbok astralny, klei się do mnie. Zabijanie, tłuczenie nic nie daje. Lokator, gdy zrozumie, że jesteś świadomy jego pobytu, już samo to uczyni cię silnym i mało atrakcyjnym dla niego. Jest wysoce prawdopodobne, że gdy spostrzeże przebłysk twej świadomości, sam się oddali. Po prostu staw mu czoła i wywal ze swojego królestwa, jakim jest twoje ospuo. A tak całkowicie od siebie, to ci powiem, że ja po prostu zrobiłbym ogólne zamieszanie na 100 fajerek w astralu. Zaczał bym drzeć ryja, przywoła bym MTJ i pogonił lokatora gdzie pieprz rośnie, raz a dobrze. Jak bym to zrobił? a MTJ przejął by moje astralne ciało i pokazał jak. Nie zastanawiałbym się nad tym, tylko zawiarzył MTJ-owi w załatwieniu sprawy i po kłopocie. Dla mnie MTJ to podstawa wszystkiego, reszta to bujda-granda, super-halun i dywagacje. Ja nie wiem dlaczego niektórzy z was nie mogą nawiazać z nim kontaktu? Nie mam zielonego pojęcia. Przecież on/ona jest z tyłu. O! A traz lekko przesunął się na lewo i wychylił, to jest dopiero gościu. Czy się uśmiecha? Nie, jest NEUTRALNY. Normalnie jak ja go kocham!!!
Słyszysz MTJ ? <<<KOCHAM CIĘ>>>
OOOOOOO
http://www.obemaniak.pl