oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Czym Właściwie Jest Ciało Astralne?
Kevin
post 20.12.2007 - 11:10
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Chodzi mi oto jaka część umysłu oddziela się po śmierci i przenosi się na stałe do ciała astralnego?
W wędrówce dusz (chyba) pisało ze jest to ludzka świadomość ale przecież ludzie którzy utknęli po śmierci w terytorium systemu przekonań, tworzyli tam sobie własne światy nawet o tym nie wiedząc. Więc posiadali chyba też podświadomość. Prawda?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
MetaPsyche
post 12.01.2008 - 12:54
Post #2

Niepoprawny racjonalista
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Zbyszku, Zbyszku. Ta cała teoria ciałek jest ciekawa, ale..... hmm, zbyt ezoteryczna nawet jak dla miłośnika ezoteryki...

No ale dobra nie krytykuję już czegoś o czym nie mam prawie żadnego pojęcia... Ty zdaje się miałeś pisać coś większego na temat ciałek. Daj znać jak skończysz, bo chętnie zapoznam się z tym dziełem ;]

Poważnie - chociaż uwierzyć raczej nie uwierzę, to muszę przyznać że to co o ciałkach wiem brzmi dość logicznie, więc warto by znaleźć parę sprzeczności ;]

+Quote Post
Zbyszek
post 12.01.2008 - 14:49
Post #3

cialka.net
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

To mamy juz pare okreslen ..Wyzsza jazn, Akasza i to Monroe pasmo M ......

Są niejako zageszczeniem tej modeliny, naturalnym odksztaałceniem pasma M. HTSI jest wybitnym zagęszczeniem tej substancji.
Co jest czym?
Wszyscy piszemy o tym samym.
Za godzine spotkam Afrykanczyka wprawiajacego sie w trans.Ciekawe co on mi opowie.Bedzie o WOODU: uuuuuu
Rozumie Wirus twoje watpliwosci co do cialek. W nie mozesz powatpiewac, ale nie powinienes tego robic z powaznymi systemami filozoficznymi.Z powodu nazewnictwa jest balagan , Wszyscy mowia o tym samym - o tym co jest ,.Chwytaj idee w zdaniach a nie formulki.
Wesolo mi sie robi na duszy jak czytam- jestem racjonalny,sceptyczny ,pragmatyczny i bla bla bla . Ha ha . Guzik prawda.Brak wyobrazni doskwiera . Nieudolnosc w poruszaniu sie w swiecie ideii. . Kicz intelektualny.

Ja nie jestem ezoterykiem ani jakim kolwiek .

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park