|
Przed pójściem spać powtarzaj sobie że np zaraz musisz wyjść gdzieś w ważnej sprawie i chesz tylko złapać drzemkę 20-minutową, staraj się nie trzymać świadomości godzinami jak to czasem bywa ale utrzymywać się na tej granicy prawie snu, dobrze jeśli przyśniesz na kilkanaście sekund, właściwie to powinieneś przysnąć aby osiągnąć 'naturalne' obe i nagle się z niego wybudzić przez to osławione Pyk, powinieneś wtedy mieć wibracje jeśli nie to myśl o nich, same przyjdą. A że przed kilkoma sekundami spałeś i miałeś naturalne obe to teraz gdy tylko pomyślisz o wzniesieniu się czy wyturlaniu od razu wyjdziesz. Ten sposób odkryłem właściwie przypadkiem przez kilka nieprzespanych nocy i drzemki np rano przed szkołą stąd też ta czujność. 3 dni temu rano przed szkołą bylo to pyk i wibracje, przepchnąłem je z głowy do stóp, pomyslałem o wzniesieniu i miałem pierwsze obe w życiu. Przedwczoraj i wczoraj nie próbowałem bo miałem niezłą nagonkę, dziś spróbowałem i bez problemu osiągnąłem obe. Dość prosty sposób zwłaszcza jeśli chce ci się spać tylko musisz zakodować w podświadomości że zaraz wstajesz, że zaraz się ockniesz. Klucz do świadomego obe tkwi w podświadomości. Powodzenia =]
|