|
Temat już był poruszany m.in. przeze mnie i powiem, że nie wiem jak działa THC, amfetamina i inne dragi, i nawet nie chce wiedzieć ani sprawdzać. Jak ty chcesz to jesteś pojebany albo nie wiem, poza tym są nielegalne. Tobie też nie radze, jedynymi legalnymi środkami farmakologicznymi, które mogą wpłynąć na OOBE (ale nie muszą) i które są używkami to: * Absynt/Piołun * Anadenathera peregrina * Ayahuasca * Bieluń * Calea zacatechichi * Gałka muszkatołowa * Heimia salicifolia * Kava kava * Lactuca virosa * Lobelia inflata * Muchomor czerwony * Palma arekowa * Pejotl * Powój * Ruta stepowa * Salvia divinorum * Sceletium tortuosum * Tagetes lucida * Wild dagga [info nieaktualne!] Ale z niektórymi bym sie wstrzymał bo za mało o nich wiem, jak np. Salvia Divinorum. Poza tym ODRADZAM KORZYSTANIE z jakichkolwiek środków farmakologicznych[/font], najbezpieczniejszym z tych moim zdaniem są Calea zacatechichi (niektórzy mogą być jednak uczuleni) i gałka muszkatołowa.
Z tego co mi wiadomo to z tych, które wymieniłem najbardziej na LD i OOBE wpływają Salvia Divinorum i Calea Zacatechichi ale radziłbym POCZYTAĆ DOKŁADNIE o każdej zanim zdecydujesz sie cokolwiek z nimi robić.
tekst umieściłem jedynie w celach edukacyjcnych i nie ponosze odpowiedzialności za wykorzystanie niezgodne z przeznaczeniem =]
|