Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Odczytywanie Planow
Silverka
post 14.01.2008 - 14:57
Post #1

Guests

Kazdy z nas zastanawia sie co nas czeka, i probuje do tego uzywac roznych ghoroskopw, ktore okazuja sie kompletna bzdura:) idzie tez do wzrozki by ta mu mogla przewidziec pzreszlosc,jednak tu klops, poniewsaz kazdy plan da sie zmienic i rzaden plan nie jest "wbity w kamien" jak to mowia jasnowidzowie, by zarobic kase. Kazdy moze jednak odczytac, plan najbardziej prawdpodobny z terazniejszosci lub wybiegajac troche w przyszlosc. Bawilam sie tym sposobem, i czesciwo mi sie sprawdzalo ;) czesciowo nie. Roznie. Pierwszym dobrym sposobem jest zasada na "gdybanie" tak tak, okazuje sie to prawdziwe, chociaz nie zwaracamy czesto na to uwagi, przewaznie zpaoinajac otym co przed chwila pomyslelismy. jednak by "zabawa" byla lepsza mozna dodac do tego "widzenie" intuicyjnie jak w podrozach mentalnyc, lecac do astralu w odpowiendie miejsce.
Od czasu sesji z przyjaciolka, ktora mialam odkrylysmy ze jest takie Centrum nazwalysmy je Planowania, gdzie wszystkie plany sa zwiazywane w siatke decyzji i wtedy sa one na biezaco regulowane w rzeczywistosci fizycznej, najpierw bedac tam. Sa tam tez wszystkie nasze wczesniejsze "plany" decyzje itp itp itp. ;) pozdrowka!
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Silverka
post 14.01.2008 - 15:16
Post #2

Guests

Raczej my od niego hihi :))
+Quote Post

Posty w temacie
- Silverka   Odczytywanie Planow   14.01.2008 - 14:57
- - Conchita   Hehe odkryłyście i nazwałyście Centrum Planowa...   14.01.2008 - 15:14
- - Silverka   Raczej my od niego hihi :))   14.01.2008 - 15:16
- - wlosi   Droga Silverko, tak sie akurat sklada ze moja koch...   15.01.2008 - 23:25
- - Silverka   Fajnie, tylko ze to moze umiec kazdy, nie tlyko ow...   16.01.2008 - 08:07
- - wlosi   Oj u mnie jest to troche na innej zasadzie, nie pi...   17.01.2008 - 22:30

Go to the top of the page
Start new topic