Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Obe? Czy Zwykła Iluzja Umysłu?
grej3333
post 15.01.2008 - 10:45
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2739

Witam serdecznie. Nie będe mydlił odrazu przejde do konkretów:
Połozylem sie spac o 23:30 no i sobie chwile lezałem i mysle a ustawie sie biologicznie na 4 rano , sprbóje wyjsc.
Leze jeszcze kilka chwil poczym zapadam w sen.
-To sen!
Momentalnie zorientowałem sie ze śnie. Myslalem co porobic i w tym czasie przypomniałem sobie o oobe wiec
w umysle powiedzialem sobie chce wyjsc i we snie zadzialalem tak jakbym chcial sie zerwac z lozka:
Ulamek sekundy lezalem w nicosci i wywalilo mnie z ciała i leciałem przed siebie robiac bardzo szybko salta w przód. byłem poddenerwowany i serce zaczeło walic lecz mowilem sobie ''opanuj sie'' i to pomogło. Cały czas krecilem salta w pozycji lezacej i leciałem przed siebie , nic nie bylo widac , nagle zaczeły te salta byc coraz ciezsze do wykonania i musiałem sie siłowac , bardzo az bum i wrocilem do ciała (chyba)
Obudzilem sie na ułamek sekundy i znów zapadłem w sen:
-KURDE znowu snie!
po raz kolejny bez trudów rozpoznałem sen
Okey: teraz musi sie udać!
Mysle o wyjsciu , zerwaniu sie z łózka i krzycze we snie ''CHCE WYJSC'' poczym znów ta sama nicosc i salta w pozycji lezacej i gnanie przed siebie z duzo predkoscia. Pamietam przy drugiej próbie prosilem NP o pomoc ale moment sie obudzilem. 2 próba wyjscia trwała okoł 5 sekund ( 1 próba dobre 20 sekund )
Obudzilem sie po raz kolejny na chwilke i znów sen
- Ja juz trzeci sen z rzedu a ja wiem ze snie! WOW
Po raz kolejny układam sie na polanie , skupiam i mysle o wyjsciu
MUSI SIE UDAC! UMIEM TO , ROBIE TO ZAWSZE - powtarzałem
Chce wyjsc!!!!!

Cyk jestem u siebie w łózku , wstaje czy to aby nie sen , ospuo etc. nie, to real.
Kłade sie spac bylo cos okolo 5:30
I koniec mojej przygody.
Może mi ktos wytlumaczyc co to była ta nicosc , ciemnosc i robienie szybkich salt które słabły z upływem czasu?

Szkoda ze nie zatrzymałem sie w astralu lub ospuo ;)
Ale mam motywacje do wiekszej pracy. Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Patjar
post 15.01.2008 - 18:44
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2787

CYTAT
" Liczy się intecja! Możesz sie przenieść w umłamku sekundy z jego miejsca do drugiego tworzac po drodze swoje doświadczenie. Kiedyś ludzie starożytni wykorzystwali do tego śnienie i znali jego tajniki. Dziś jest inaczej chociaż powoli odbuduwujecie ich wiedzę. Intencja jest bardzo ważna, bo Ty nią już jesteś."

ale naprawde starozytni tez "swiadomie snili" ? :D
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic