|
|
07.08.2006 - 19:19
|
|
|
Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Root Admin Notatnik |
W dniach od 01 do 15-09-2006 odbędzię się Internetowy kurs OOBE. Kurs potrwa dwa tygodnie z przerwą w weekend.
Nie gwarantuje osiągnięcia OOBE ale gwarantuje, że jeśli będziesz trzymał się wskazówek osiągniesz zaskakujące wyniki eksplorując odmienne stany świadomości. Uwaga: Liczba miejsc jest ograniczona. Pozostały jeszcze: brak miejsc. Co trzeba zrobić aby wziąć udział? Przed rozpoczęciem kursu należy:
Zadania zajmować będą około 40 minut, a ich wykonanie będzie zwykle późnym wieczorem lub wcześnie rano. |
|
|
|
![]() |
30.08.2006 - 14:28
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy |
Opiszę historię lecz nieudzielę żadnych porad w tej dziedzinie ani własnych technik w obawie przed amatorami. Dawno temu uczyłem osobę i dobrze, że w porę skończyliśmy naukę bo źle mogłoby się skończyć. Szkoda, że nieodpowiedzieliście na wszystkie moje pytania. Owszem "podobne przyciąga podobne" ... Z tym się całkowicie zgodzę. Ale historie, które przeżyłem nie są sprowokowane przezemnie lecz przez "nich". Dalej wyjaśnię co mam na myśli mówiąc "nich". Zacznę od początku. Oobe praktykuje pare lat, lecz stryczność z nim mam od dziecka ( już około 14 lat styczności z OOBE ). Zawsze we mnie tkwiło coś czego nieumiałem nazwać a o czym z nikim niemogłem porozmawiać. Znalazły się osoby, które dostrzegły moje predyspozycje. Zacząłem wszystko poznawać zbyt szybko. Szłem jak burza w teori a praktyka zostawiła teorie daleko z tyłu. Tu podważę słowa Pana Monroe, iż OOBE jest bezpieczne. OOBE nie jest ani zabawą, ani żeczą na miłe spędzanie czasu. Wchodzimy w inny świat z butami, w którym jesteśmy TYLKO GOŚĆMI !! W trakcie OOBE oddechy są płytkie a puls spada nawet kilka razy !! Zmienia się ciśnienie w żyłach. Zginęło już tak paru OOBE nautów jednak, nieudowodni się tego, że zgineli w czasie OOBE bo się nieda. Zbyt dalekie podróże dla niedoświadczonych też mogą skończyć się tragicznie. Niewrócą do ciała ( tu zaraz opiszę swą historię ) co na ziemi zostanie zaobserwowane jako śpiączka. Nić astralna łączy nas z ciałem fizycznym jednak gdy jest zbyt cieńka naradzają się kłopoty z powrotem. W świecie tym są istoty, których sama obecność przerazi połowę osób. Są to obserwatorzy. Nie każdemu dane jest ich zobaczyć. Niektórzy widują ich tylko raz, inni wogóle. Są i osoby, które mają z nimi stały kontakt i rozmawiają. Niepowiem kim są tajemnicze postacie ubrane na czarno w stroju mnichów bo nie tu to ważne. W OOBE otwierają się drogi, o których się nawet nie śniło. Podróże czasoprzestrzenne, odwiedzanie światów równoległych i innych galaktyk. Dawno temu gdy OOBE było dla mnie czymś co dopiero poznawałem udało mi się pujść dalej. Zrobiłem duży krok. Otworzyłem membrane między wymiarową... Przeszłem z czystej ciekawości by pujść dalej i poznać więcej. Świat, który zobaczyłem był zupełnie inny od tego. Inne kontelacje gwiazd, 2 Słońca. Inne kolory ( te które są na Ziemi były tam ostrzejsze ) jak i zupełnie nowe kolory co mnie bardzo zdziwiło !! Niebyło tam zła. Ciągła zabawa i radość. RAJ.... Zwiedzałem i rozmawiałem z mieszkańcami. Poznałem pare osób, które odziwo się niezdziwiły gdy im opowiedziałem z kąd jestem !! Zrozumiały mnie bo u nich to normalne. Stoją na dużo wyższym poziomie ewolucyjnym niż my. Noc trwała tam godzine tylko z powodu 2 Słońc. Minoł dzień... Zacząłem chcieć powrotu do DOMU... Jaka panika, gdy nieumiałem !! Żadnej władzy, niewiedziałem jaki obrać kierunek, nieczułem ciała fizycznego. Teraz tamto było moim jedynym całem jakie miałem. Minoł drugi dzień tam spędzony. Drugi dzień spędziłem cały na medytacji i rozmowie z nowymi znajomymi by mi pomogli. Całe starania na nic, efekt otrzymałem dopiero w nocy. Udało mi się wrócić do ciała szczęśliwie. Otworzyłem oczy i.... Odziwo czas nieupłynął tak bardzo w normalnym życiu. Jak śpię zawsze do 6:00 tak teraz była 12:00 - 13:00. Przeraziło mnie to, bo uświadomiłem sobie, że pewnego dnia mogę niewrócić. W puźniejszym czasie bramy otwierałem częściej i częściej podróżowałem bez obawy. To jedno z zagrożeń przed którym przestrzegam. Brame może otworzyć wielu nawet przypadkiem !!. Innym problemem jest inne postrzeganie świata w realu. Duchy, zjawy niekiedy i odwiedziny naszych mnichów w realu... Wszystkie te zajścia w zbyt krótkim czasie wpędziły mnie w niezłom schizofremię. Idąc cmentarzem krzyki, płacze... W domu zjawa zamykająca szafki i wyrzucająca mnie z mieszkania. Widzenie przyszłości... Odeszłem od OOBE i nauk a "nauczyciela" posądziłem o prowadzenie sekty. Szukałem sobie sam wytłumaczenia, że to wszystko nie realne... Jednak po roku przerwy wznowiłem nauki w lęku, że mogę zmienić to co czeka nas w przyszłości. Opisałem jedną historię choć mam ich dzieśiątki w których są setki problemów. Trzeba umieć się bronić przez złymi energiami. Zanim zaczniecie kogoś uczyć pomyślcie dwa razy czy niestanie mu się krzywda: ,, Wszystko co dacie dostanie z powrotem plus nagrodę ". Jeśli komuś stanie się coś wy też za to odpowiecie w postaci energi... Niewiem czemu tak to działa ale to jedno z praw " coś za coś "... Niezawsze to dobre bo i kary są...
Przestrzegam więc amatorów OOBE bo z lęku jaki mnie męczył bardzo ciężko wyjść. Pozdrawiam |
|
|
|
31.08.2006 - 13:59
|
|
|
Dusza Towarzystwa Grupa: OOBE VIP Notatnik |
|
|
|
|
cat Kurs Oobe "przecieki" 07.08.2006 - 19:19
PurpleCat Lista jest już zamknięta. Wszystkich dla któryc... 28.08.2006 - 10:42
Monolit CYTAT(PurpleCat @ 28.08.2006 - 11:42... 29.08.2006 - 12:42
PurpleCat CYTAT(Monolit @ 29.08.2006 - 12:42) ... 29.08.2006 - 13:00
Songo CYTAT(PurpleCat @ 29.08.2006 - 14:00... 29.08.2006 - 21:48
PurpleCat CYTAT(Songo @ 29.08.2006 - 21:48) Je... 29.08.2006 - 22:15
Noble 1 podstawowe prawo astralne "podobne przyciag... 29.08.2006 - 22:15
Karakan Opisałeś tu bardzo ciekawy przypadek. Istoty ast... 30.08.2006 - 16:32
PurpleCat Czesc Songo,
bardzo się cieszę, że piszesz o ty... 30.08.2006 - 20:58
Karakan Swoją drogą Noble ma racje, mógłbyś napisać ... 31.08.2006 - 16:44
Anka Witam,
może będzie szansa dowiedzieć się coś ... 01.09.2006 - 07:48
Songo Witam.
Noble: ,, A mnie to całkiem ciekawi. ... 01.09.2006 - 13:05
pieczywo Ja się spotkałem dwa razy:
1. Było to ok. 2 lat... 01.09.2006 - 13:20
Songo CYTAT(pieczywo @ 01.09.2006 - 14:20)... 02.09.2006 - 21:52
Kratharin Songo, widze ze jestes naprawde mocno doswiadczony... 03.09.2006 - 15:16
Songo CYTAT(Kratharin @ 03.09.2006 - 16:16... 03.09.2006 - 16:33
Karakan Songo, wielkie dzięki za przybliżenie nam sylwet... 01.09.2006 - 19:50
Songo CYTAT(Karakan @ 01.09.2006 - 20:50) ... 02.09.2006 - 21:42![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |