Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Problem Z Pamiecia?, Czy obejdzie sie bez dziennika??
Feluś
post 17.01.2008 - 19:46
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 3243

Witam

Nie moge powiedziec o sobie ze jestem poczatkujacy bo od pierwszego wyjscia minelo juz 10 miesiecy.
Z poczatku i tak prawie do dzisiaj byly to sporadyczne wyjscia z paralizu przysennego wywolanego wydaje mi sie zakluceniami snu jak i czestymi pobutkami podczas snu lecz nigdy przy probie wywolania np. poprzez dluga medytacje i wchodzenie w trans. Od nie długiego okresu bo ok 2 tyg. wychodze praktycznie co noc i nawet 2,3 razy pod rzad a to dlatego ze stwarzam sprzyjajace warunki do paralizu, i super sie wszystko uklada mam swoja technike i bylo by pieknie...
Moje wyjscia sa strasznie przy krotkie i tu o dziwo moimi najlepszymi jakosciowo oraz ze wzgledu na dlugosc bylo pierwszych kilka wyjsc.. te byly piekne!! Czy tu chodzi o pamiec?? Z moja pamiecia jest tak ze pamietam po 5 do 10 snow z nocy tyle ze bez szczegolow i bardzo nie dokladnie tak bardzo zle ze nawet nie ma jak tego zapisac! Troche lepiej jest z pamiecia po wyjsciach ale tez slabiutko , napewno jakos da sie to poprawic ale cos nie moge sie przelamac do prowadzenia dziennika, nie lubie pisac w ostatecznosci mogl bym sie przelamac ale moze sa tez inne sposoby na pamiec.
Co do metod przedluzania np. wirowanie itp dzialaja lecz bardzo krotkotrwale, byc moze jest tu ktos komu udalo sie wybrnac z takiego dolka bo czy nie szkoda ze wyjscia sie praktycznie co noc marnuja eeeh szkoda gadac prosze o pomoc a i ja tez moge w czyms pomuc.

Pozdrawiam
Tomek
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Feluś
post 18.01.2008 - 15:12
Post #2

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 3243

Dzieki, wiem wiem jak to pomaga bo caly czas to stosuje no i faktycznie dziala dosyc dobrze tyle ze to jeszcze za malo..
Ale co zrobic z cofkami???
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic