@Majster
Zwracam honor. Jak widać nie można oceniać człowieka po jednej wypowiedzi (co ja zrobiłem). Mój błąd. Jednak Ty w tej chwili robisz to samo. ;) To lecimy z tym koxem:
"Ty jednak nie widzisz róznicy między "cześć moge zaruchać w ld to co chcem i jak chcem? tak? pomóżcie bo nie moge wyjebać koleżanki z klatki obok" a "cześć ćwiczę wychodzenie już troche, mam pytanie, kiedy występują wibrację i czy hipnagogi to normalna sprawa?"."
Oczywiście, że widzę między tymi dwoma stwierdzeniami różnicę. Również oczywistym jest dla mnie to do czego w moim przypadku "służą" doświadczenia nabywane co nocy. I nie jest to bynajmniej zaspokajanie "ciśnienia na dupake". Równie dobrze mógłbym sobie przyjebać w żyłę podczas LD. Chłopak po prostu pyta się czy "MÓGŁBY" coś takiego zrobić, a ja odpowiadam. ;)
"To takie letkie prównanie, niektórzy naprawdę chcą się rowijać... inni natomiast szukają sposobu na spust (sory za trywialne określenie)."
Spoko, już skumałem Twój sposób wypowiadania się i nie martw się. Nie urazisz mnie żadnymi "trywialnymi" czy innymi określeniami. :D
"Nie znasz mnie, ja nie znam Ciebie i to jak postrzegam akt seksualny pozostanie moją prywatną sprawą także narazie."
Oczywiście. Nie miałem zamiaru wkraczać na ten temat i jeśli uznałeś to za jakąś obrazę czy ujmę to przepraszam. ;)
"PS. Jeśli dalej nie zrozumiełeś moich wypowiedzi radze przeczytać jeszcze raz."
Nie mam najmniejszych problemów z czytaniem ze zrozumieniem. Oczywiście interpretacja czyichś wypowiedzi to całkiem inna sprawa.
@Drahel
"Dawidx szanuje Twoje zdanie"
Dziękuję i ze swojej strony zapewniam to samo ;)
"ale jesteśmy istotami zarówno fizycznymi jak i duchowymi więc nie wplątujmy jednego życia w drugie"
Hm, to albo jesteśmy fizyczni albo duchowi? Nie, nie, nie... Napisałeś jesteśmy istotami fizycznymi I duchowymi więc samo to łączy obie nasze "natury". Nie można ich rozdzielić. "W człowieku" ciało nie istnieje bez duszy, dusza bez ciała. Kiedy te elementy się nie łączą nie możemy mówić o "ludziach".
"Moim zdaniem LD i oobe to przeżycia duchowe więc po jakiego grzyba mieszać jedno z drugim?"
Jakby nie było ciało astralne jest częścią ciała fizycznego i jest z nim (przynajmniej według niektórych) połączone np. srebrną nicią. Wiesz... podczas badań przeprowadzanych przez R. A. Monroe'a jego założeniem było zbadanie zjawiska eksterioryzacji pod względem właśnie fizycznym. Dla tego między innymi stworzył metodę Hemi-Sync, czy przeprowadzał doświadczenia nad światem materialnym. Dopiero w późnym okresie nastąpiło "przekierowanie badań" na obszary mniej związane ze światem materialnym (duchy, inne wymiary etc.). W pewnym okresie, jak sam zresztą wspomniał stracił nawet chęć powrotów do c.f.
"Takie sprawy jak sex powinno załatwiać się w ŚF bo jeśli sprawy fizyczne będziemy załatwiać w astralu to po cholerę nam nasze CF?"
Widzę, że nie słyszałeś o kontaktach seksualnych w "astralu".
"A w LD można się rozmnażać? :D"
Aż boję się pomyśleć jakie, by były tego następstwa. xD
Pozdrawiam.
Ps. OMFG! :O
CYTAT
WYSTĄPIŁ NASTAĘPUJĄCY(E) BŁĄD/BŁĘDY
Zamieściłeś więcej cytatów niż jest to dopuszczalne
Trudno, nie będzie przejrzyście :(