CYTAT(Noobek @ 07.03.2007 - 20:52)

A co ty o tym sądzisz? Ja osobiście co do reinkarnacji nie mam zdania. Generalnie nie jestem przekonany, by była możliwa, ale z drugiej strony wyjaśniała by wiele rzeczy.
No i jak to sie stało, że akurat ten chłopiec zdołał zapamiętać swoje poprzednie wcielenie, podczas gdy tak wiele osób (o ile reinkarnacja jest możliwa) nic nie pamięta.
Noobek powiem ci jedno mam jeden wielki mętlik w głowie ,kiedyś byłem za bardzo więżącym chrześcianinem ,wierzyłem że po smierci nic nie ma , pożniej dowiedziałem się o Obe, rzuciełm wiare ,potem ten artykuł ,Lukasz to że to było Deżavi to nie był bym taki pewien ,on to wie od zawsze, a deżavi to tylko robieżnośc inforamcji docierającej szybciej do lewego oka niż do prawego lub odwrotnie(: ,więc nie słyszałem jeszcze by ktoś miał deżavi na stałe(:,niektórzy mówią zę deżavi jest możliwoscią jasnowidzenia np co zaraz powie twój kolega, choć są to sprawy trudne do wyjaśnienia, a współcześni naukowcy nazywają je paranormalnymi(:
p.s
musze to przemyśleć na spokojnie ,sprawdzić inforamcje historyczne, mozę cos się nie zgadza.