Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Niechciane Wibracje
szczesio
post 20.01.2008 - 04:18
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2999

ha nie nie ludzie ja toi musze sie poddac jakiejsc terapi po tym wszystkim .. oo juz mi oko lata:D
chodzi mi o to ze wczoraj po 36 godzinach spędzonych na nogach bo jakos w nocy nie spałem bo grałem w snookera na www.gryonline.wp.pl pozniej cały dzien oglądałem filmy jakies itd połozyłem sie spac i tu moje zdziwienie po 2 miuntach jak zamknołem oczy dostałem tak potęznych wibracji ze ja pierdziele. takich wibracji naet nie odczułem podczas zadnego z wyjsci czułem ze mnie cos poprostu wykopuje z ciała ale z przodu mnie cos trzymało.

ludzie nie raz mi sie zdazyło nie spac 36 godzin przed tym jak nie wiedziałem co to OOBe i nigdy nie miałem wibracji... czy to tak jak w matrixie ze jak połkne niebiezka pigułke to nigdy juz nie wróce do swiata fizycznego i cos bedzie mnie tam samo swiadomie wypychało?

wnioskuje ze tak czyli raz otwarte drzwi zostana otwarte na zawsze?
jak wy to widziecie?
(ps nie ze nazekam ja poprostu lubie wibracje:D ):P:P
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Angello
post 20.01.2008 - 10:39
Post #2

Guests

CYTAT(szczesio @ 20.01.2008 - 04:18) *
wnioskuje ze tak czyli raz otwarte drzwi zostana otwarte na zawsze?
jak wy to widziecie?

Sam odpowiedziałeś sobie na pytanie. Gdy już otworzymy się na inne światy mogą one nas nawiedzać co jakiś czas. Ja sam wyszedłem pierwszy raz właśnie w podobnej sytuacji do opisanej przez Ciebie. Nie od dziś wiadomo, że deficyt snu wpływa w jakiś "magiczny" sposób na łatwość osiągania OBE.
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic