CYTAT(ketrab @ 07.03.2007 - 21:33)

Noobek powiem ci jedno mam jeden wielki mętlik w głowie ,kiedyś byłem za bardzo więżącym chrześcianinem ,wierzyłem że po smierci nic nie ma , pożniej dowiedziałem się o Obe, rzuciełm wiare ,potem ten artykuł ,Lukasz to że to było Deżavi to nie był bym taki pewien ,on to wie od zawsze, a deżavi to tylko robieżnośc inforamcji docierającej szybciej do lewego oka niż do prawego lub odwrotnie(: ,więc nie słyszałem jeszcze by ktoś miał deżavi na stałe(:,niektórzy mówią zę deżavi jest możliwoscią jasnowidzenia np co zaraz powie twój kolega, choć są to sprawy trudne do wyjaśnienia, a współcześni naukowcy nazywają je paranormalnymi(:
p.s
musze to przemyśleć na spokojnie ,sprawdzić inforamcje historyczne, mozę cos się nie zgadza.
Jest jeszcze jedno ciekawe wyjaśnienie. Nawet zacytuję to słowa któregoś z bohaterów "Siewcy Wiatru"
"Każdy po śmierci ma to, w co wierzył"
Czyli reinkarnacja jako rzecz opcjonalna. Ja się ciągle uważam za chrześcijanina, więc ja si ę tam reinkarnował nie będę, a jak kto chce, to proszę bardzo...
no, ale czas pokaże:) Może kiedys zarejetruje się na tym forum ktoś, kto będzie twierdził, że inne konto to jego poprzdnie wcielenie...