oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Pomoc
soldner1
post 19.01.2008 - 20:13
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Siema jestem nowy na forum i prosiłbym was o pomoc:D
mam problem z LD-kami gdy jestem we snie, moze moja babcia przeleciec na demna F-16 a ja bede miał to za normalne i nieskapne sie ze to sen niewazne co by sie dzialo a ja za h*** niemoge odzyskac swiadomosci. Sny zapamietuje kazdej nocy bardzo szczegolowo POMOCY jeli macie jakies pomysly to plz pisac

sorry za bledy ort:D
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Twisted_Sister
post 20.01.2008 - 19:20
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Podobno pomaga kiedy w ciągu dnia wyrobisz sobie taki nawyk że zastanawiasz się co jakiś czas czy właśnie w tej chwili nie śnisz i to ci tak wejdzie w krew że we śnie też pryjdzie ci na myśl się zastanowić. Czytałam gdzieś wiele więcej sposobów na "zorientowanie się" że sen jest snem i szczerze mówiąc jakoś nigdy mi to za bardzo nie pomogło - przynajmniej nie do tego stopnia żeby były tego jakieś zadowalające rezultaty. Ale zaczynam mieć często LD kiedy po prostu o tym wcześniej przed snem myślę. Spróbuj po prostu wmawiać sobie "kiedy zasnę, będę pamiętać że śpię" - takie sugestie często pomagają choć na pewno nie zawsze będą działały. Nie wiem czy wykorzystywanie wszystkich metod na raz jest dobrym pomysłem. Wtedy przecież wszystko ci się miesza i żadna metoda nie jest czymś wyjątkowym co sprawiłoby że "ockniesz się" we śnie. Spróbuj każdego sposobu po kolei :) Myślę że to co napisał szopen93 może też poskutkować w końcu :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park