|
|
21.01.2008 - 08:53
|
|
|
Przechodzień Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Witam.
Jeżeli taki temat był to przyklejcie linka. Więc od razu przechodzę do rzeczy. Postanowiłem wejść OOBE bardzo tego pragnę. Więc uspokajam się liczeniem od 100 w dół. Potem schodzę po schodach, aż w końcu jestem uspokojony. Odczuwam to takim takim hmmm... jakby jakaś energia chciała się ode mnie odkleić, najpierw jedna ręka potem druga nogi i coraz grubsza próbuje przeć wypychać tą energię wyjść nią i nagle matka wchodzi do pokoju. Oczywiście udaję że śpię. Zaświeca światło i ogólnie chodziła.. A ja cięgle prze. Wyszła. Takie nagłe rzeczy sprawiają mnie o wibrację więc energia stała się większa. Ciągle parłem po jakiejś godzinie mogłem poruszać tą energią ale nie więcej jak 5cm wzwyż bo ciało ją trzymało czułem miłe ciepło od niej a jak próbowałem nią wyjść to taki milusi chłodek. Co jakiś czas przelatywały wibrację i trochę ją wypychały.nagle po całym ciele ją czułem. Ale nic . Ciągle sobie powtarzam. Wyjść! Wyjść! Ale to nie skutkuję. Proszę was o to abyście dali mi radę, jakąś technikę abym się wybił z ciała. Myślę że wtedy już byłem daleko ale ciało jak uparte nie wypuszczało. Pa~~~~ |
|
|
|
![]() |
21.01.2008 - 09:20
|
|
|
Członek Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Ten sam schemat przez 3 - 4 lata i Ci się uda. ;) Wszystko robisz dobrze, musisz tylko "ćwiczyć" codziennie i kiedyś się uda. :D Możesz sobie pomóc jeszcze innymi bzdetami typu afirmacje RT'ki i inne pierdoły. ;)
|
|
|
|
Keitaro Klikać! Pisać! Czyli Pomocy. 21.01.2008 - 08:53
chacken Dawidx ma racje ale powinno ci się udac nie po 3-... 21.01.2008 - 09:59
Majster Moim zdaniem za wcześnie zacząłeś. Za mocno si... 21.01.2008 - 10:04
fallenka Wyobrażaj sobie jak twoje ciało staje się leciu... 21.01.2008 - 10:22
Feluś Oj chyba wybrales najtrudniejsza metode, jezeli to... 21.01.2008 - 12:45
Keitaro Ojej dziękuję że tak szybko odpowiedzieliście.... 21.01.2008 - 15:24
Angello Jak na moje oko za szybko próbujesz wylecieć z c... 21.01.2008 - 15:56![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |