oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Klikać! Pisać! Czyli Pomocy.
Keitaro
post 21.01.2008 - 08:53
Post #1

Przechodzień

Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam.

Jeżeli taki temat był to przyklejcie linka.

Więc od razu przechodzę do rzeczy.
Postanowiłem wejść OOBE bardzo tego pragnę. Więc uspokajam się liczeniem od 100 w dół. Potem schodzę po schodach, aż w końcu jestem uspokojony.
Odczuwam to takim takim hmmm... jakby jakaś energia chciała się ode mnie odkleić, najpierw jedna ręka potem druga nogi i coraz grubsza próbuje przeć wypychać tą energię wyjść nią i nagle matka wchodzi do pokoju. Oczywiście udaję że śpię. Zaświeca światło i ogólnie chodziła.. A ja cięgle prze. Wyszła. Takie nagłe rzeczy sprawiają mnie o wibrację więc energia stała się większa. Ciągle parłem po jakiejś godzinie mogłem poruszać tą energią ale nie więcej jak 5cm wzwyż bo ciało ją trzymało czułem miłe ciepło od niej a jak próbowałem nią wyjść to taki milusi chłodek. Co jakiś czas przelatywały wibrację i trochę ją wypychały.nagle po całym ciele ją czułem. Ale nic . Ciągle sobie powtarzam. Wyjść! Wyjść! Ale to nie skutkuję.

Proszę was o to abyście dali mi radę, jakąś technikę abym się wybił z ciała.
Myślę że wtedy już byłem daleko ale ciało jak uparte nie wypuszczało.

Pa~~~~
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
chacken
post 21.01.2008 - 09:59
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Dawidx ma racje ale powinno ci się udac nie po 3-4 latach ale według mnie tak po kilku miechach podwarunkiem że będziesz cwiczyc ;p

powodzenia ;D
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park