oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Spotkania W Poza, coś sensownego...
Spotkania w POZA
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 26
Goście nie mogą głosować 
Szopen
post 21.01.2008 - 15:17
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Sąda mówi sama za siebie.

A od siebie mam jeszcze kilka pytań:

1. BARDZO WAŻNE - miało być to główne pytanie, ale troszkę tamat mi się rozwinął :P - JAK mogę nawiązać kontakt/spotkać się z kolegą w POZA?

2.Czy jeśli z kolegą praktykujemy (nie lubie tego słowa) OBE, to czy możemy się spotkać, tak normalnie, jak w realu, tylko w POZA, doskonale pamiętająć co każdy z nas robił?

3. Czy takie spotkania moga być często, wręcz przy każdym wyjściu?

4.Czy mogę sobie z takim kolegą podrużować dalej, czyli czy możemy puść sobie np. do PARKU razem, i po powrocie do c.f. wszystko pamiętać?

5. Opiszcie wasze spotkania ze znajomymi w POZA :)

P.S. Sorki za błędy, ale już nie mam firefoxa i mi nie sprawdza błędów :( (IE ^^)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Angello
post 21.01.2008 - 16:12
Post #2

Guests

1. Nie, nie umiem nawiązać kontaktu.
2. Nie, bo nie - bo nie mam, z kim.
3. Cóż, próbowałem, lecz gówno z tego wyszło.
4. Jakieś inne sugestie, co do odpowiedzi?

Ad1. Nawiązywanie kontaktu to wbrew pozorom dość ciężka sprawa. Zbyszek by pewnie powiedział, że dwie osoby muszą mieć ten sam zestaw ciałek przy sobie. Tłumacząc na moje, musiałyby znaleźć się na podobnym poziomie dostrojenia.
Ad2. Nie znam nikogo w realu, kto zajmuje się OBE, a taka wieź emocjonalna jest mile widziana.
Ad3. Próbowałem parę razy odwiedzić nieświadomych kolegów, ale spotykałem co najwyżej ich atrapy.
Ad4. Nie, już nie wychodzę. :P
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park