|
Noble chyba wyczerpal temat, bardzo trafne porady, musisz z nich skorzystac !
ja moge tylko dodac, ze urodzilem sie dzieckiem nadwrazliwym. Mam nawet wpisane w akcie urodzenia cechy specjalne "nadnaturalnie rozszerzone zrenice" hehe, jak jestem u pielegniarki w szkole to zawsze sie pyta czy cos cpam i daje mi numer do monaru ;P ale ja nie o tym, w kazdym badz razie mialem problemy z drobnymi atakami astralnymi ktore istnieją, trzeba to sobie powiedziec prosto w oczy, sa jak najbardziej prawdziwe i przybieraja rozne formy a uwazam ze to co Ci sie przydaza jest wlasnie tym. Powiem tak, oto co zrobilem : Po pierwsze, sprzatnolem pokoj. Od deski do deski zrobilem generalny porzadek, wyjeb..lem wszystkie pierdoly na strych zrobilem z syfnego pokoju schludne, dosc przestrzenne miejsce, dokladnie wywietrzone, odkurzone. Zapalilem kadzidelko, zeby ladnie pachnialo. Czemu to takie wazne? higiena zarowno osobista jak i pomieszczenia jest elementem bardzo waznym, atakujacy astralnie zle czuja sie w pomieszczeniu ktore po prostu jest ladne i bije dobra energia, zadbaj o atmosfere swojego pokoju, najwazniejsze zeby bylo czysto, przewietrzone i poukladane. Dym, zwlaszcza ten orientalny i w sumie tylko ten orientalny i pachnący rowniez odstrasza wszystkie drobniejsze byty, kadzidelka to DOSKONALY wynalazlek, warto sie nim posluzyc. Nastepnie, pal swieczke raz w tygodniu. To bardzo wazne, swieczka oczyszcza aure pokoju, jest swoistego rodzaju narzedziem, ale takze symbolem ktory ma szeroki wymiar w rozwoju duchowym a zwlaszcza w walce z bytami. W rogu pokoju poloz plasterki swiezo pokrojonego czosnku i zmieniaj je raz w tygodniu, gdy ataki dotykaja twojego ciala nacieraj sie sokiem z czosnku, smiejcie sie lub nie ale czosnek NAPRAWDE , przez zawarty w nim sulfur, odstrasza byty astralne, jest normalni ekurde bronią na zlo, nie wiem czemu tak jest i tyle. Pusc raz w tygodniu w swoim pokoju plyte z kolędami, najlepiej gdyby spiewaly je dzieci, mozesz tego nawet nie sluchac po prostu niech lecą, wesole melodie odstraszaja byty normalnie jak miotacz ognia, warto o tym pomyslec. Kąp sie w soli, dbaj o higiene osobistą, staraj sie pozalatwiac stare sprawy, problemy, badz dobrym clzowiekiem, uprawiaj sport ( w zdrowym ciele zdrowy duch !) i tyle. Przed snem krzycz niemalze na glos ze MILOSC jest w Tobie, afirmuj o milosci, milosc uzdrawia, odstrasza, jest wszystkim co dobre, zaufaj mi. Uwierz ze mialem straszne problemy z atakami astralnymi, po wszystkich tych zabiegach ciesze sie prawie od dwoch lat swietym spokojem :)
|