|
|
28.02.2007 - 21:52
|
|
|
Gość Rodziny ![]() Grupa: Podróżnicy |
Witam!
Jestem nowy jak widać :) i na początek mam pare pytań. Ale najpierw powiem co i jak :) Mam 17 lat, o OOBE dowiedziałem sie dokładnie dzisiaj około godziny 17 :P bardzo mnie to zainteresowało więc teraz pisze :) Ok czas na pytania: -Czy to jest niebezpieczne ? pytam sie ponieważ nieraz mam różne niepokojące myśli -Czy słyszy sie jakieś głosy podczas wchodzenia w ten stan ? Bardzo nie lubię takich sytuacji ponieważ nieraz tak miałem. Śpie sobie sam w pokoju i słysze jakieś głosy tak jakby ktoś sie obok mnie znajdował. i wypominał mi coś co złego robie a gdy otwieram oczy nikogo już nie słyszę. Przez takie coś nie spie w nocy bo się po prostu boje :P -Gdy będe próbował wyjść dzisiaj w nocy z ciała to czy będe coś odczuwał ? chodzi mi o jakieś uczucie, mrowienie (ktoś mówił o tym)? i może dajcie mi jakieś porady na początek :) Narazie chyba tyle :) P.S najlepiej jak by ktos zagadał do mnie na gg i mi wszystko powiedział :P GG: 9622311 |
|
|
|
![]() |
27.01.2008 - 14:27
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Teraz ja:
Dziwie się, ze nikt o tym jeszcze nie wspomniał... KURS. Wejdź sobie na www.oobe.pl i na samym dole zapisz się na 10 dniowy kurs. Takie tam podstawy. Następnie poczytaj sobie na górze strony różne "porady" (Sugierowe, Moen'owe, czy Monroe'owe). A i tak najbardziej to polecam książkę Sugierową aukcja allegrowa lub darmowa wersja elektoniczna na dole strony :). Miłego czytania. Proponuję najpierw teorię, a potem praktykę (wychodzenie) :) |
|
|
|
SobeK Pare Pytanek 28.02.2007 - 21:52
ketrab Sobek teamt był poruszany kilkanaście razy na ty... 01.03.2007 - 08:16
daywalker A wiec tak,
-Czy jest to niebezpieczne? Z cala pe... 04.03.2007 - 05:29
kinrokkuba Jeśli to wszystko jest prawdą to fajnie, ale ja ... 26.01.2008 - 19:43
ImmortalPL mozecie wszyscy skonczyc z nauka!!!
Po... 26.01.2008 - 20:24
bosik immortal ty sie zastanow co mowisz o boguCYTATPomy... 03.07.2008 - 13:40![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |