Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Pomoc Dal Nowego :p, Czy to mogło być oobe?
ozim
post 21.01.2008 - 22:51
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 3285

Siema,jestem nowy na forum,więc elo wszystkim. Ostatnio probuje osiagnac oobe-bawilem sie z tym wczesniej i teraz powracam do tego :D . Czy,gdy otwieram oczy w trakcie proby, to moze byc oobe? Nie robilem zadnych RT ,bo wciaz bylme w niezlym transie,ale czy musi sie cos zmienic w otoczeniu w trakcie oobe(pora dnia),czy moze byc tak,jak w trakcie proby?? Z góry dzieki za odp. :D
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Szopen
post 29.01.2008 - 15:15
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2905

Majster, jak już się niezwykle często wychodzi, czy ma się ld to jednak się troszkę nudzi, no bo wkońcu ile razy można (w ld) np. przelećieć wszystkie swoje koleżanki...

ImmortalPL - ok wyjdziesz, zrobisz to co chcesz zrobić, i co dalej? przypuśćmy że wyjdziesz ze 100 razy. Czy masz już cały plan na te kolejne wyjścia. Ja nie mam. Albo dzień przed albo w trakcie :P. Ja np. ostatnio bawiłem_się/badałem z lustrem i klonowaniem :]

Freddy K - bardzo fajnie (ciekawie) jest w 2d. Tak... inaczej :P

BTW:
Jetseśmy odkrywcami, badaczami astrala. Ktoś woli badać wpływ na ciągły astralny seks to nich sobie bada, a ktoś może sobie para rezy w tygodniu, tak dla przyjemności. A ktoś woli zwiedzać dalekie obszary.

Możliwy jest więc fakt: BADANIE=ZABAWA
(Troszkę zapszeczam poprzedniemu postowi xd)
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic