CYTAT
Grzee, niezadowolenie mówisz? Tak jestem niezadowolony bo mój pierwszy temat na Forum został potraktowany jak gówno, które trzeba wywalić.
po pierwsze. sam w temacie napisałes: "paranormalizm czy przypadek?" to że ja, czy ktoś inny uważa, że jest to przypadek to nic innego jak odpowiedź na Twoje pytanie. jeżeli uważasz, że nasze wypowiedzi na temat Twoich opowieści i doświadczeń, ZAWSZE będą oceniane jako prawdziwe i związane chociaż w najmniejszym stopniu z paranormalizmem, dlatego, że jest to forum na temat oobe itp, to się mylisz. naucz się przyjmować krytykę, zdanie innych, które jest często inne od Twoich oczekiwań. jeżeli w jakikolwiek sposób poczułeś się urażony- wybacz.
CYTAT
Tyle uczyłem się elektroniki i 'podróżowania elektronów',by wiedzieć, że samoczynne uruchomienie się tv nie powinno mieć miejsca.
po drugie: dobrze powiedziane, samoczynne uruchomienie się tv NIE POWINNO mieć miejsca. to, że nie powinno, nie znaczy ze nigdy nie ma. nie chcę podważać Twojej wiedzy na temat elektroniki, ale o tego typu usterkach powinieneś wiedzieć.
po trzecie: postaraj się dopuścić do siebie myśl, że może być to coś innego niż tylko i wyłącznie zjawisko paranormalne. pomyślałeś o tym, że może to było fałszywe przebudzenie, tak jak napisał noobek?
pozdrawiam.