oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Telewizor, paranormalizm czy przypadek :P
Majster
post 29.01.2008 - 12:54
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

No dobra to co mi się przytrafiło wykracza poza moje zdolności pojmowania.
Otóż kładąc się spać powtórzyłem kilka razy chęć obudzenia się o 6 by 'potrenować' wychodzenie. Oczywiście mówiłem to tak jakbym wiedział, że to się stanie czyli: Obudzę się dzisiaj rano o 6tej. No i dobra zasnąłem. Ubudził mnie jakiś głos... ktoś gadał. Otwieram oczy patrze TV jest włączony a obraz się rozjaśnia powoli (stary szrot, dźwięk szybciej się załącza). Patrze... kurde co jest... przez chwile myśle - sen... no to rozglądam się dokładnie, słucham tego co gość mówi, nie to nie sen. Szukam pilota, leży jak zwykle pod stertą gazet i czasopism. Pomyślałem... no dobra jeśli to 6 to niezły zonk. Właczam telegazetę... patrzę... 5.50 WTF?! Wyłączyłem TV stoję i myślę, jakie jest prawdopodobieństwo samoczynnego włączenia się telewizora:
a) 100% - normalka przecież, mówisz masz - ???
b) średnie - lunatykowałem - odpada, nie lunatykuję od kilkunastu lat
c) małe - zabrudzone styki pilota - odpada, leżał pod stertą gazet i dopiero jak wstałem to go odgrzebałem
d) bardzo małe - TV sam się włączył bo stary rzęch - hmm nigdy wcześniej się to nie zdażyło
e) żadne - moja podświadomość za pomocą mocy telekinezy włączyła telewizor! - ekhm

Wypisujcie swoje ciekawe przygody z pogranicza paranolmalności. Chodzi mi o takie rzeczy, które naprawdę się stały, ich efekt był namacalny i niezaprzeczalny a nie jakieś przeczucia i inne pierdoły* ;)

*nie obrażajcie się za te pierdoły :P
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
grzee
post 31.01.2008 - 11:56
Post #2

break the rules.
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Sc0pe, tu też nie możesz powiedzieć na 100% ze to czysty przypadek, bo są naprawdę przeróżne sytuacje...
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park