Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Nie Wiem Co To Bylo:/, napewno nie OSPUO
szczesio
post 30.01.2008 - 01:55
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2999

witac dawno mnie nie bylo bo mialem rozwalonego kopa ale juz dziala a wiec .mialem takie dziwne zdazenie nie wiem moze to zbieg okolicznosci ale.

2 dni temu oczywiscie prba osigniecia OOBE sukces (powiem ze w tygodniu wychodze ze 2 razy bez 4+1 i zauwqazylem ze na pozadnym kacu lepiej sie wychodzi. bo odrazu po zamknieciu oczu pojawiaja sie hipnagogi i sa naprawde wyrazne:D)

no ale do rzeczy chodzi mi o to ze kumpel jak sie dowiedzial o OOBE to mnie wysmial itd ze powienienem sie leczyc to sobie postanowilem ze dostroje sie jakos do niego itd no aaz 2 dni temu o boze co sie dzialo az mnie ciary przechodza normalnie bylem po imprezie mialem kaca polozylem skolo 16 i poszedlem spac tak sobie myslalem ze fajnie bylo by miec oobe NO DOBRA ZAMKNOLEM OCZY HIPNAGOGI POJAWILY SIE MOMENTALNIE WIEDZIALEM ZE USYPIAM I COS MNIE WYKOPALO Z CIALA. no nic czulem sie swietnie brak kaca no TR no i jednak jest poza ale normalnie widze moja matule jak zmywa ... no nic po,yslalem o kumplu co mnie wysmial no i jakos znalazlem sie u niego w domu a ten spi pociaglem go za noge i go wyciaglem z ciala bum stracilem swiadomosc jakos za slabo sie dostroilem cofka i sie budze. i poszedlem spac
godzine pozniej dzwoni do mnie kumpel i mowi ze mu sie snilem i sie pytal czy probowalem OOBE a ja ze nie ale ale przypadkiem wyszedlem i ciaglem go za noge to sie moementalnie rozlczyl i przyszedl i opowiedzial ze po tym mu zniklem i on mia LD Z tego co mowil... ha no i o co teraz come on czy to by sen grupowy bo gdzies czytalem ze to mozwliwe czy co to bylo niby ho wyvciagnolem po tyk mnie cofnelo i on odzyskal swiadomosc. czy to zbieg okolicznosci? ze poprostu mi sie cos tam urojio i jemu tez? niby ja mu opowiadalem a on ze uwierzy jak do niego przyjde duchem,,, nmoze mu sie to wbio w podswiadomosc i taki poprostu sehn mia a ja wyszedem i byem w ospuo i sobie to przez przypqadek kreowalem? czy jak bo sam sie zastanawiam jak to byylo ja niby bylem w ubraniach a on mowil ze bylem ubrany w jego obciachowa pidzamke...:/ no co myslicie o tym??

dla mnie to chyba zbieg okolicznosci...
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
neo0803
post 31.01.2008 - 19:11
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3106

Jak powiedziałem swoim kolegom że wychodzę z ciała ( z jednym miałem identycznie jak szczesio) też mi nie wierzą. Jak następnym razem uda mi się wyjść to też ich powybudzam:P.

BTW. Tylko moja przyjaciółka mi wierzy i też chcę wyjść, myślę że powinna zarejestrować się na tym forum i jej trochę pomożecie, przy okazji opowie wam co jej się przytrafia bo ja jestem w tym za zielony trochę :D
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic