Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Płacząca Miłość
Madern
post 17.01.2008 - 20:01
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2662

Kiedyś, dawno temu ni stąd ni z owąd, gdy byłem mały, zakochałem się w aktorce z filmu. Bardzo mi sie podobała. Akurat oglądałem jeden odcinek i tak sobie myślałem, że fajnie było by być z nią, ale ona była starsza i z tego powodu było mi trochę żal. Następnego ranka budzę się ze świadomoscia, że miałem sen właśnie o niej. Nie pamiętam go dokładnie, ale był on o niej. Przez to, że poprzedniego dnia byłem smutny, to obudziłem się ze łzami w oczach.
Innym razem umarł pies moich dziadków, było mi smutno. Później śniło mi się, że jestem na pogrzebie, ale nie psa tylko babci. Również obudziłem się płacząc.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
PPPX
post 26.01.2008 - 12:21
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2661

Kiedyś obudziłam się i miałam poduszkę całą zalaną, ale nie łzami tylko krwią, ogromna plama. Nie pamiętam co mi się śniło, ale długo zastanawiałam się czy miało to jakiś związek ze snem.
Profile CardPM
+Quote Post
123
post 01.02.2008 - 10:30
Post #3

Znajomy Rodziny
Nr użytkownika: 3377

CYTAT(Cinka @ 26.01.2008 - 13:21) *
Kiedyś obudziłam się i miałam poduszkę całą zalaną, ale nie łzami tylko krwią, ogromna plama. Nie pamiętam co mi się śniło, ale długo zastanawiałam się czy miało to jakiś związek ze snem.

To musiała być eksterioryzacja okresowa. Nowy termin, który wprowadzany jest dopiero do obopedii. Szukamy przykładów u damskiej części obolacji.

Ja obudziłem się kiedyś na poduszce całej zalanej śliną. Okazało się że nic mi się nie śniło.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic