Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Nie Mogę Zaskoczyć. Part 2
123
post 01.02.2008 - 11:04
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3377

Rozpoczynam nowy wątek pod podobnym tematem dlatego, że przy próbie osiągnięcia OOBE dzieją się jeszcze inne rzeczy które trochę mnie niepokoją.
W momencie kiedy próbuję oosiągnąć oobe i leże w stanie paraliżu i nie mogę wyjść dalej jakby coś mnie trzymało. Ten stan w którym coś zdaje się zaczynać, jest płochliwy jak jakieś dzikie zwierzę. Cokolwiek jest w stanie go spłoszyć. Każda myśl, każde wyobrażenie dźwięk. Nagle się urywa i cała praca idzie na marne. Wszystko to takie trudne.

Ale nie to mnie niepokoi, lecz:
Od czasu kiedy zacząłem ćwiczyć paraliż senny zauważyłem że w ciągu dnia nawet po nocy mało przespanej (2-3 godz) jestem bardzo skoncentrowany bardziej niż normalnie.
Jednakże pojawiło się dziwne odrętwienie języka. W sensie takim że język dziwnie pulsuje. Podobnie odczuwam w zatokach Takie pobudzenie pomieszane z niedowładem.
Czasem też nachodzą mnie nudności i zawroty głowy. Jeszcze chwilę i zacznę się pakować jakimiś środkami przeciwbólowymi.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Majster
post 01.02.2008 - 12:24
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2298

Ja mam rozwiązanie na wszystkie Twoje problemy. Pozbędziesz się odrętwiałego języka i zawrotów głowy za jendym zamachem! Teraz słuchaj uważnie, musisz otworzyć buzię, tak by zęby nie odcinały już dopływu krwi do i z języka (najlepiej przed zamknieciem schowaj język do środka) co spowoduję ustąpnienie odrętwienia i powrót nagromadzonej krwi w języku z powrotem do obiegu przez co mózg z powrotem zostanie odpowiednio natleniony! xD

A tak na serio, dziwisz się że masz zawroty głowy jak śpisz 2-3h? Troche ruchu i świeżego powietrza oraz dobry sen i wszystko wróci do normy. ;)
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie

Go to the top of the page
Start new topic