Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Najazd Kosmitów, czyli wpływ mentalny we śnie
Conchita
post 03.02.2008 - 13:27
Post #1

OBE Maniak 36
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1221

Na wstępie chciałam powiedzieć, że kosmici i ich najazdy są jedną z ostatnich rzeczy, która by mnie interesowała czy pociągała w niefizyce (no może z wyjątkiem K-PAX, bo to świetny film).

Dziś miałam ciekawe zdarzenie. Śniłam sobie swój sen w swoim miejscu, gdy na zewnątrz (pojawiło się okno i świat za oknem) zauważyłam jakąś akcję. Pojawili się kosmici:) i traktując ludzi jak bydełko wszczepiali im coś tam, lokatorów czy implanty:). Wszystko miało posmak wpływu mentalnego z zewnątrz! Bardziej od kosmitów widoczny był przekaz - treść, niż sami kosmici), poza tym ktoś promieniował gotowym stosunkiem do całej tej akcji - lękiem i fascynacją. Mimo przebudzeń wracałam do tego samego motywu.
Aż po kolejnym przebudzeniu pojawił się autor zamieszania!
Dalej patrzę przez okno i widzę ziemię najechaną przez kosmitów, których jednak nie widać zbyt dobrze, za to pojawia się chłopak z przezroczystą piramidą na sobie:).Lata sobie normalnie w astralu. Strzeliłam emocją więc mnie zauważył. Podleciał, przeleciał przez moje okno. Nie ruszałam się nie mając specjalnej ochoty na kontakt. Niestety jednak nie dał się nabrać i zaczął mnie oglądać jak zjawisko:) dotykać lekko palcem... Zaszamotałam się, bo był nieco agresywny i zwiałam do ciała.

Kto to był? Przyznać się!

Pisał już o tym Zbyszek, ale chciałabym podkreślić - ile z naszych snów jest inspirowanych przez innych, którzy nam podsyłąją różne idee i emocje:):).
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
leon
post 04.02.2008 - 12:10
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1867

Sprawa kosmicznego niewolnictwa jest trudna do zrozumienia,bo wszyscy jesteśmy zniewoleni-to tak jak np Korea północna-wszyscy generalnie myślą że to reszta świata jest zła ,a ci co mają świadomośc sytuacji są gnębieni i zabijani.Tak samo było u nas w komuniźmie-wmawiano nam że to my jesteśmy lepsi a źle jest dlatego że kapitaliści nas gnębią.Ci co mieli świadomośc sytuacji w skrajnych przypadkach byli likwidowani.Ogólnie nam całej ludzkości się wmawia że teorie spiskowe to bzdury,nawet tu na tym forum niektórzy tak twierdzą.Ale na szczęscie oberebelia ogłoszona przez Darka powolutku przynosi skutki pozytywne i oberebelianci poznają prawdę nie z tego co im ktos powie czy napisze,ale bezpośrednio tak jak ja czy Conchi dostaną informacje od swoich MTJ -to jest tylko kwestia czasu i wszyscy zaczną rozumieć gdzie tak naprawdę jest ukryta prawda.Proponuję zapoznać się z tym oto linkiem
http://www.dobreksiazki.pl/b3826-duchy-kos...o-czlowieka.htm
A to tylkofragment

Zbigniew Jan Popko

"Od chwili narodzin dzień po dniu jesteśmy kształtowani podług ustalonego z góry planu, który od kołyski przekształca nas w kosmicznego niewolnika. Nie zdając sobie sprawy z tego, kim jesteśmy, nie wiedząc, komu ani po co służymy, całe nasze myślenie i wszystkie nasze siły oddajemy w posłudze Panom Tego Świata. Utrzymywani w iluzji, eksterminowani, ograbiani z własnej duchowości, zaszczuci i osaczeni przez moce pochodzące z wielu światów zmieniamy się w marionetki, w posługaczy nie posiadających żadnych praw, poza prawem do śmierci."

Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
- Conchita   Najazd Kosmitów   03.02.2008 - 13:27
- - Vendetta   A czy wiesz o tym, że na prawdę tak się zdarza,...   03.02.2008 - 13:56
- - leon   Conchi : Pojawili się kosmici:) i traktując ludz...   03.02.2008 - 17:22
- - Artur_flyer   Ehh ja mam hopla na punkcie kosmitów. Często w s...   03.02.2008 - 17:27
- - grzee   przypominają mi się sny za młodu gdy wiecznie m...   03.02.2008 - 19:38
- - Plantator-Dziubas   ---   03.02.2008 - 19:47
- - leon   Ja w jednym z moich snów byłem na pokładzie poj...   03.02.2008 - 19:50
- - OBE Maniak   Kurczę, Kosmici? No nie wiem. Nie chcę tu nikog...   03.02.2008 - 19:52
- - Dagon   Pamiętam, że jak byłem mały to śniło mi się...   03.02.2008 - 19:53
- - leon   Tak naprawdę to jesteśmy wszyscy kosmitami ,ziem...   03.02.2008 - 20:00
- - Conchita   Hej! Gościu ten nie był przezroczysty - mia�...   03.02.2008 - 23:18
- - Draq   Conchi to mialas dzisiaj? Przebudzilo mnie cos nag...   03.02.2008 - 23:38
- - Conchita   Dzisiaj... No wiesz - w mojej wersji nie było le�...   04.02.2008 - 00:05
- - leon   Conchi,piramida to tylko symbol mocy,można to uzn...   04.02.2008 - 08:20
- - VVi   Odnośnie kosmitów, przypomniało mi się jedno z...   04.02.2008 - 11:34
|- - VVi   CYTAT(leon @ 04.02.2008 - 12:10) J...   04.02.2008 - 12:48
- - leon   Vvi podstawowa sprawa to uwolnić umysł od narzuc...   04.02.2008 - 14:42
- - ja:)   Hmmm. Ja miałem kiedyś dziwną rzecz. Ledwo to p...   04.02.2008 - 15:45

Go to the top of the page
Start new topic