oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Astral a Rzeczywistość; w szczególności przyszła teraźniejszość, De javu, premonition, ale i inne połączenia dwóch światów
Pyrokar1990
post 18.03.2007 - 19:02
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Jestem ciekaw waszej opinii na temat "przepowiadania przyszlosci", "przeczucia", "kobiecej intuicji", "De javu" i innych tego typu zdarzeniach oraz na temat połaczen miedzy swiatem astralnym a fizycznym.

Zaczne moze od dosc czestych przypadkow zwiazanych ze mna. Bardzo czesto zdarza sie, iz podczas snu przezywam rozne zdarzenia z dnia, ALE NASTEPNEGO. Bywa, ze widze lekcje na ktora pojde dopiero rano, przebieg spotkania, ktore dopiero zaplanowalem itd. Nie zawracalbym sobie tym glowy (bo w koncu kazdy ma pewne wzorce i nawet sny sa ukladane zgodnie z nimi) gdyby nie to ze sprawdzalnosc wydarzen wynosila okolo 85%. Bywaja i takie sytuacje, ze snie o jakims wydarzeniu, a w czasie dnia tak kieruje soba, ze zmieniam to.

Inna rzecza jest wplywanie na rzeczywistosc swoja wola. Dotychczas zdarzylo mi sie to raz, ale z cala pewnoscia byl to efekt mojego dzialania (lub niezwykle trafny, niemozliwie nieprawdopodobny zbieg okolicznosci) -> rano kolega przyszedl do mnie (w szkole) i wiedzac ze interesuje sie takimi sprawami poprosil, zebym "zaczarowal" nastepny dzien tak, ze nie bedzie lekcji WoK'u. Wypowiedzialem wtedy slowa: "Ok, nie bedzie jutro WoK'u.". Nie minela godzina gdy w zastepstwach bylo napisane, ze tylko nasza klasa nie ma nastepnego dnia WoKu. Nie musze dodawac, ze teraz przychodzi do mnie codziennie caly tlum proszac o rozne rzeczy, ale wszystkich odsylam, bo nie do konca rozumiem ten fenomen.

Co myslicie o tych przypadkach? Napiszcie swoje. Zapraszam do dyskusji.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park