|
|
06.02.2008 - 19:41
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Otoz bylo to tak, ze polozylem sie po poludniu spac, po czym mialem bardzo realistyczny i wyrazny sen, ktory swietnie pamietam.. I jako ze wydawalo mi sie ze to jest real w trakcie tego snu, gdy poczulem przychodzace wibracje, polozylem sie tak jak w realu.. Potem nadeszly i wibracje.. I podczas nich pomyslalem o uczuciu samotnosci.. Bo wiem, ze wielu ludzi to odczuwa, chociaz ja na szczescie nie.. Cos we mnie 'peklo' ze nagle zaczalem o tym myslec.. I nagle uslyszalem kobiecy glos(ktory rozpoznalem! Towarzyszyl mi podczas jednego z wyjsc, tylko nie pamietam slow z wtedy..):
-Jestesmy z Toba... Jeezu! - po uslyszeniu takich slow wdalem sie z "nia" w krotki dialog z tym ze pytania zadawalem w myslach -Nie opuscicie mnie? -Nie opuscimy -Masz piekny glos -Moj glos jest zmeczony(albo jakies inne slowo, zdanie bylo troszke dluzsze, niestety nie pamietam dokladnie ;s) -Ilu ludzi jeszcze odwiedzasz? -Tylko Ciebie Po czym faza zaczela slabnac i po chwili lezalem juz normalnie w lozku.. I teraz chcialbym zwrocic uwage na sam poczatek.. To "jeezuu" bylo takie wydluzone, takie... Dziwne ! I brzmialo jakby wypowiedziane.. przez jakas nastolatke.. Na tyle dziwne ze wydaje mi sie malo pradopodobne by powiedzial cos takiego mtj.. Ale nie znam sie zbyt dobrze na mtjach wiec pytam sie o Wasze opinie w tej sprawie Obemaniacy :P |
|
|
|
szopen93 Chwila, słyszałeś to we śnie? Śniłeś o tym ... 06.02.2008 - 20:47
Vesh Podczas wibracji to slyszalem i bralem udzial w ty... 06.02.2008 - 21:08
szopen93 Ja rozróżniam to po tym, że ten 'głos... 06.02.2008 - 22:43
Drag0n To zapewne MTJ. 07.02.2008 - 14:57![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |