Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Sen O Kimś Kogo Nie Znamy, Dziwny sen mojego kolegi
mrdream
post 07.02.2008 - 18:58
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 3459

Ostatnio usłyszałem o ciekawym rodzaju snów. Koleś opowiedział że zdarza mu się że czasmi śnią mu się ludzie których nigdy nie widział, nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie jeden fakt. Wyobraźcie sobie taką historie. Gadacie z kimś tylko przez gg, nie widzieliście nigdy fotki tej osoby, ani filmiku, nic. Później śni się wam ta osoba. I teraz uwaga- po tym śnie dostajecie fotke od tej osoby i okazuje się że wygląda dokładnie tak jak się wam przyśniła. To przydażyło się mojemu koledze. Mówił że już nieraz mu się coś takiego przydażyło. Co o tym myślicie?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Herbina
post 08.02.2008 - 14:28
Post #2

Guests

Kiedys przysnilo mi sie, ze kobieta z czarnymi dlugimi wlosami , rowno obcieta grzywka stoi przede mna z norzem a w oczach ma nienawisc, chyba chciala mnie zabic, w kazdym razie obudzilam sie natychmiast.
Tego dnia po tym snie szlam ze znajoma przez miasto, zblizalysmy sie do swiatel przy przejsciu, musialysmy sie zatrzymac, z boku na dworze przy kawiarni siedziala jakas kobieta , ktora mialam wrazenie , ze sie we mnie mocno wpatruje.
Czekajac az bedzie zielone swiatlo obejrzalam sie , zeby sie tej osobie przyjzec ( bo czasem sie zdraza, ze kogos znajomego nie zauwaze, chcialam tego uniknac, pomyslalam, ze to moze ktos znajomy).
Kiedy sie odwrocilam , moje oczy spotkaly sie z jej oczami, pierwsze, co mi przyzlo do glowy to to, ze patrzy tak ze gdyby mogla to by mnie zabila , po chwili uswiadomilam sobie , ze to ta kobieta ze snu, miala nienawisc w oczach i kazdy jej szczegol wygladu zgadzal sie z ta ze snu, az mi nogi zmiekly.
Pomyslalam , ze pewnie jej kogos przypominam, nigdy tej osoby nie znalam. Czesto snia mi sie zdarzenia , ktore maja miejsce nastepnego dnia, czasem sa to sprawy niewazne,tak tez te potraktowalam , ale zderzenie z tymi oczami bylo przez chwile naprawde mocne.
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic