Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Stymulowanie Czakr, i nieziemska jazda :D
ldkiler
post 06.02.2008 - 21:42
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 287

Ćwiczenie na stymulowanie czakr

CYTAT
"Innym rodzajem aktywności, jaki polecamy tym z was, którzy pragną osiągnąć duże przyspieszenie energii jest wirowanie. Obracajcie się z lewej strony w prawą, wirując w kółko i koncentrując wzrok na swoim kciuku, licząc obroty. Zalecamy abyście obracali się 33 razy przynajmniej raz dziennie. Możecie wykonać do 33 bardzo wolnych obrotów. Jeśli jesteście w stanie wykonać do 33 obrotów trzy razy dziennie, tak aby razem obrócić się 99 razy, cóż, zobaczymy jak długo pozostaniecie na tej planecie – a przynajmniej w tym wymiarze. Złączcie dłonie na poziomie klatki piersiowej. Przyciśnijcie je do siebie trzymając oczy otwarte i utrzymujcie równowagę mając szeroko rozstawione stopy i ramiona, aż poczujecie się zakotwiczeni i w tym samym czasie będziecie czuli, że wirujecie. To ćwiczenie niebywale przyspiesza wirowanie czakr w waszym ciele, co z kolei niezwykle wzmaga tempo, w jakim możecie otrzymywać i interpretować dane."

Fragment książki "Zwiastuni Switu" B. Marciniak

Mówię Wam jazda niezła xD

Ja tak wykonałem to ćwiczenie 3 razy w czasie 10 minut i trochę mnie łeb boli xD

PS. Aha to miało być bardzo wolnych, a ja bardzo szybkich przeczytałem xDD
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
grzee
post 08.02.2008 - 16:56
Post #2

break the rules.
Nr użytkownika: 2963

no to jak to w końcu z tą zmywarką będzie? efekt taki sam?

... nie no nie mogę xD
Profile CardPM
+Quote Post
Szopen
post 08.02.2008 - 18:18
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2905

CYTAT(grzee @ 08.02.2008 - 16:56) *
no to jak to w końcu z tą zmywarką będzie? efekt taki sam?

... nie no nie mogę xD

Myślę, żeby zniweleczyć szkodliwe działanie piany w zmywace, powinnaś przez 'wirowaniem' włożyć sobie całą gąbkę do buzi, tak, żeby nie wystawała... Nastepnie swoje nogi włożyć między tależe głębokie i płytkie (prawa noga w głębokie, lewa w płytkie) a rękami złapać z całej siły za to coś co się kręci i leci z niego woda. Po ok. 22min powinnaś doznać OBE. O wiele lepszą metądą na 'kręcenie się' jest produkt marki mango (tutaj), jest to wonder max (lub magic buller). Należy zdjąć górną pokrywę (tą od ostrzy), nastawić na maksymalną prędkość i doże ostre noże (te do siekania cebuli). Następnie tak przygotowany sprzęt mocno przyciskamy sobie do czoła - czakry czołowej, trzeceigo oka i włączamy ciagle przyciskając do maszej czakry. Po ok. 30sec. takiego kręcenia, czakra czołowa zacznie wirować z prędkością bliskiej prędkości światła i doznay OBE.
P O W O D Z E N I A !!!

I zamknijcie mnie w białym pokoju bez klamek bo juz mi odbija :S

P.S. To oczywisty żatr, nie radzę próbować, ewętualnie na nielubianej osobie, bądź nie wierzącym (w OBE) młodszym bratem...
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic