oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Czy To Było Ld?
szatafaka13
post 09.02.2008 - 16:09
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy ta sytuacja to było LD. Jak miałem ok 12 lat (ok 4 lat temu) to miewałem często takie sny, w których miałem świadomość, że obudzę się z niego kiedy chcę. Jednak kiedy sobie o tym pomyślałem to zaraz od razu coś się działo. Np. przejechać mnie ciężarówka albo coś w tym stylu. Nie bylo tak ze se o tym pomyślałem i śniłem dalej. Jeszcze w trakcie tych snów przeważnie biegałem w zwolnionym tempie. Wiec mam takie pytanie czy LD się pamięta na np. następny dzień?? bo z reguły nie zapamiętuje się zwyklych snów a te sny jakoś dziwnie zapamiętałem. PZDR

PS. Teraz często miewam LD o ile to jest to. wstane ok. 5 rano bez wstawania z łóżka i zacznę sobie powtarzać coś do szkoły i umusł mam rozbudzony a ciało tylko w czesci czyli głównie ręce. No i potem jeszcze ide sobie trochę spać i mam takie sny w których robię co chcę i co ważniejse pamietam je dokładnie. To też jest LD??
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park