Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1786
Po pierwsze nie było mnie na forum od paru miesięcy z powodu zerwania umowy z tp.sa na dostarczanie usługi internet. Po drugie jakimś cudem jestem w klasie maturalnej i mam pełno rzeczy do zaliczenia więc pomóżcie mentalnie.
A teraz do sedna dla tych którzy nie wiedzą czy mieli sen czy oobe to proste rano jak się przebudzamy po odbytym śnie to jak go sobie przypominamy? oczywiście fragmentami od KOŃCA czyli od momentu jak się obudziliśmy a OOBE pamiętamy od początku czyli od momentu jak Wyszliśmy z ciala czy jak trafiliśmy do OSPUŁO. I to by było na tyle w tym temacie i z tego miejsca proszę forumowiczów jak zauważyliście podobne zależności to piszcie o nich w tym temacie
Dusza Towarzystwa
Grupa: OOBE VIP
Nr użytkownika: 221
Po1 temat juz byl. Po2. Sen i oobe to samo, złudnie sie od siebie róznia, ponieważ: po1. jestesmy zaprogramowani, ze w obe sa lepsze mozliwosci po2. w obe mamy ciągla swiadomosc, dzięki czemu lepiej potrafimy panować nad niższymi aspektami naszego ja, ktore są odrywane od nas podczas podrózy i mamy dostęp o szerszych warstw astrala. To tyle :)