CYTAT(Silverka @ 13.02.2008 - 11:36)

Drag rzadna osoba nie jest wyzej cyz mniej rozwinieta. Ludzie rodza sie po prostu z roznymi umiejetnosciami.
<ciach>
Po prostu nieraz czytam rozne posty na roznych forach i mnie krew zalewa. Staralam sie dojsc do tego co to powoduje, ze ktos sobie przywlaszcza czyjes doswiadczenia jako wlasne.
A ja się dziwię, że Cię krew zalewa... Skoro wszyscy są równo rozwinięci to co Ci przeszkadza, że ktoś udziela komuś innemu rad na podstawie zgromadzonej wiedzy, nawet teoretycznej...
No skoro "zajrzalam w glab ludzkiej psychiki, poznajac podsyawy swiadomosci" to tym bardziej nie powinno Cię to dziwić...
Nie czepiam się - bawię się w zwierciadło...
cytat: "hehe ja tam nigdy nie korzystalam z pomocy innych w dazeniu do odnalezienia brakujacego elementu"
Mnie nieraz popchnęła naprzód jakaś lektura, uzupełniając brakujące elementy zrozumienia lub wskazując nowe możliwości do zbadania. Ciebie też, sama piszesz: najpierw "Weronika postanawia umrzeć", potem Monroe... Inni robią to samo...
Inne wyraźniejsze przypadki pustosłowia, o które pewnie tak naprawdę Ci chodzi: ... szukający i tak znajdą, bo wszystko jest tu. Próżnemu dzbanowi zostanie tylko pustka jego słów...
(ale mi się zrymowało:)